Prima clădire a complexului de birouri AFI Park va fi lansată în septembrie

de:
20 sept. 2012
0 Afișari
Prima clădire a complexului de birouri AFI Park va fi lansată în septembrie

AFI Europe a început construcția „AFI Park 1 ” în iunie 2011 și a finalizat lucrările în august 2012. O suprafață de 5.000 de metri pătrați a fost deja predată chiriașilor care și-au început posesia. Cea de-a doua clădire de birouri va fi predată în al doilea trimestru al anului 2014, iar celelalte trei clădiri de birouri vor fi finalizate în fiecare an ulterior, dând posibilitatea tuturor chiriașilor să crească și să se dezvolte în cadrul AFI Park.

Clădirile de birouri vor fi localizate lângă mall-ul AFI Palace Cotroceni şi vor avea birouri de clasă A.

AFI Europe și-a lărgit portofoliul de chiriași adăugând Cameron România în clădirea care urmează să fie lansată. AFI Europe România a semnat în luna mai a acestui an un antecontract de închiriere pentru o suprafață de 2.500 de metri pătrați, cu Microchip Technology, iar în iunie a mai semnat un antecontract cu Endava, pentru un spațiu de 2.400 de metri pătrați. După negocierile purtate și cu alți chiriași, suprafața închiriată în AFI Park 1 ajunge la 7.000 de metri pătrați.

„Suntem fericiți că am finalizat o astfel de construcție, de 20.000 de metri pătrați în 14 luni; este, cu siguranță, o realizare de care toți cei care au făcut parte din proiect ar trebui să fie mândri. Faptul că o companie de talia Cameron a ales AFI Park ca sediu în București este o dovadă a standardelor înalte pe care ne-am cimentat principiile. Pe lângă avantajele pe care le au datorită locației și a standardelor de construcție, noii chiriași vor avea posibilitatea extinderii în următoarea fază a proiectului AFI Park “, declară David Hay, CEO – ul AFI Europe România.

Companiile care iau în calcul închirierea de spații în complexul AFI Park au profiluri variate, de la companii naționale la multinaționale, din domeniile IT, comunicare, financiar și asigurări. 

Cookies