„Prima Căsuță” pentru pisicile fără stăpân din Sectorul 6: Zece construcții din lemn sunt amplasate printre blocuri. Proiectul, finanțat prin programul de bugetare participativă

27 iun. 2024
14970 afișări
„Prima Căsuță” pentru pisicile fără stăpân din Sectorul 6: Zece construcții din lemn sunt amplasate printre blocuri. Proiectul, finanțat prin programul de bugetare participativă
„Prima Căsuță” pentru pisicile fără stăpân din Sectorul 6: Zece construcții din lemn sunt amplasate printre blocuri. Proiectul, finanțat prin programul de bugetare participativă. Sursa foto: PS6/Facebook

Căsuțe pentru pisicile fără stăpân din Sectorul 6 se montează și amplasează printre blocuri. Este un proiect propus de bucureșteni, votat tot de cetățeni din S6 și este finanțat de administrația locală cu 200.000 de lei, prin programul de bugetare participativă.

Căsuțe pentru pisicile fără stăpân din Sectorul 6

Căsuțe pentru pisicile fără stăpân!
Este un proiect propus de voi, votat tot de voi și finanțat de noi cu 200.000 de lei, prin programul „Bugetare participativă”, anunță Primăria Sectorului 6, joi, 27 iunie 2024, într-o postare pe pagina de Facebook.

Proiectul este implementat de Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6 (ADPDU). Zece căsuțe din lemn pentru pisici sunt construite de către echipele administrației locale și urmează să fie amplasate printre blocuri de pe raza Sectorului 6.

Avem grijă de felinele care nu au parte de un cămin, transmite PS6.

Motanul Jimmy, colegul de birou al lui Ciucu

Primarul Sectorului 6 a adoptat două pisici pe care le-a găsit pe stradă: pe Mira și pe motanul Jimmy, care de luni, 24 iunie, a devenit colegul său de birou de la primărie. Edilul anunță că, în cazul în care Jimmy este pierdut, îl va înapoia imediat familiei.

Aceste suflete merită să fie salvate de noi, iar Jimmy, așa cum l-am botezat, este sociabil, afectuos. Dacă este pierdut, îl voi înapoia familiei, a spus Ciprian Ciucu.

Ciucu a găsit motanul pe scara blocului, abandonat. Era murdar, rănit și voia afecțiune. Edilul l-a dus la veterinar, iar felina a primit tratament și a fost deparazitată. Acum, Jimmy îi ține companie la birou și este prezent și la ședințe.

Vă fac cunoștință cu Jimmy .
L-am găsit ieri pe scara blocului, în timp ce plecam spre serviciu. Era jegărit, cu răni, cerșea atenție.
L-am dus direct la veterinar. A fost deparazitat, e pe tratament și îmi ține companie la Primărie. De acum, împart cu el biroul, participă la ședințe🙂
PS Dacă are stăpân, îl voi înapoia. Dacă nu, asta va fi casa lui. Acasă o am pe Mira. O altă pisică adoptată de pe stradă, a transmis Ciprian Ciucu, miercuri, 26 iunie, pe pagina de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies