ARHIVA B365

PRIMA CASĂ. Ce locuințe din București pot fi cumpărate cu 60.000 de euro, în 2015

PRIMA CASĂ. Potrivit unei analize realizate de Imobiliare.ro, in aceasta suma se incadreaza apartamente vechi si noi cu pana la patru camere in interiorul marilor orase, precum si vile nou-construite la periferia acestora, arata comunicatul remis miercuri Ziare.com.

In cartierul Colentina, un apartament cu patru camere, finalizat in anul 1979, are un pret cerut de 60.000 de euro. Locuinta are o suprafata de 90 de metri patrati utili si se afla situata la etajul al noualea dintr-un bloc cu 11 nivele, reabilitat termic.

PRIMA CASĂ. Cu aceiasi bani poti achizitiona un apartament cu patru camere din zona Sala Palatului, construit in anul 1938, care se afla la etajul cinci din sapte si are o suprafata utila de 116 metri patrati.

Tot 60.000 de euro costa si un apartament nou, cu doua camere, in zona Calea Calarasilor-Popa Nan, in apropiere de statiile de metrou Piata Muncii si Piata Iancului.

PRIMA CASĂ. Undeva mai la periferia Capitalei, in acest buget se incadreaza si un apartament nou cu trei camere. In zona Bucurestii Noi, spre exemplu, o locuinta de 70 de metri patrati utili, construita in anul 2012, poate fi achizitionata cu 59.000 de euro.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button