Prigoană promite şcoli mai bune în Bucureşti

de:
27 mart. 2012
0 Afișari
Prigoană promite şcoli mai bune în Bucureşti

Prigoană promite să facă ceea ce ”niciun ministru al Educaţiei după decembrie ‘89” nu a realizat, respectiv un sistem şcolar mai bun şi mai sigur pentru copii. “Nu vreau ca să mai despart de familie. Am trăit momente foarte grele când mi-am trimis copiii la şcoli străine, vreau ca ai mei copii să facă şcoala într-un mediu sigur. Când erau în clasa opta mi-am trimis copiii din motive de siguranţă. Atunci erau derapaje între şcoli”, a criticat Prigoană sistemul de educaţie românesc la Money Channel, notează evz.ro.

Prigoană s-a lăudat şi cu modul său independent de a acţiona în raport cu PDL. “PDL nu e inconfortabil. Am fost liber în partidul meu de multe ori. Am fost şi în opoziţie în partidul meu. E un comportament normal atât timp cât discutăm. Caz concret: hai să scădem salariile. Şi eu vin cu proiecte care aduc bani la buget şi colegii mei zic, nu, scădem salariile”, a mai arătat democrat-liberalul.

Omul de afaceri şi-a exprimat speranţa că, în calitatea de primar general, colegii de partid îl vor asculta şi vor fi mai aproape de el.