Prigoană: Priorităţile mele la Bucureşti – câinii, securitatea cetăţeanului şi locurile de parcare

de:
01 apr. 2012
0 Afișari
Prigoană: Priorităţile mele la Bucureşti - câinii, securitatea cetăţeanului şi locurile de parcare

El a precizat că, împreună cu o unele ONG-uri, va face „un recensământ”, scopul fiind scoaterea câinilor fără stăpân din Capitală şi „înmatricularea lor în spaţii special amenajate”, potrivit Mediafax.

Referitor la numărul câinilor fără stăpân din Capitală, Prigoană a estimat că acesta nu va depăşi 10.000.

Despre locurile de parcare, Prigoană a spus că acestea există, dar sunt ocupate de maşini „cărora le-au intrat roţile în asfalt” în parcările de domiciliu.

„Când se va trece la salubrizarea conform unui proiect al Consiliului General, cu parcarea alternativă pentru curăţarea domeniului public, atunci vom şti exact câte maşini au ocupat domeniul public”, a mai spus Prigoană.

El a adăugat că există aproximativ 60.000 de maşini parcate în spatele blocurilor, care nu au mai fost mişcate de ani de zile.

Întrebat despre şansele sale de a câştiga Primăria Capitalei, el a spus că în momentul de faţă nu poate să le măsoare.

El a mai spus că peste două săptămâni îşi va prezenta programul cu care va candida. Prigoană a precizat că a pus cap la cap programul său şi pe cel al PDL legat de Capitală.

Deputatul a mai spus că de sloganul şi de logo-ul de campanie se ocupă staff-ul său. El a precizat că a sugerat echipei sale să facă bannerele alb-negru, pentru că este criză şi recesiune, şi trebuie să se ţină cont de acest lucru.

PDL Bucureşti l-a desemnat pe Silviu Prigoană candidat pentru Primăria Capitalei.