BAZAR

Prigoană și Bahmuțeanu, vedete în presa din Marea Britanie

Silviu Prigoană, în vârstă de 50 de ani, s-a despărţit din nou de Adriana Bahmuţeanu, de 39 de ani, cu care a avut o relaţie ,,tumultuoasă”, scrie Daily Mail. Omul de afaceri român, proprietar al unei companii de salubritate, a fost părăsit pentru a şaptea oară, comentează jurnaliştii britanici. 

„Nu e un record. Sunt cetăţeni în România care s-au căsătorit şi de opt ori, deci sunt prost informaţi oamenii. Şi nu a fost nicio viaţă tumultuoasă. Văd că şi alte publicaţii internaţionale dezinformează. Au fost patru divorţuri, nu şase. Şi nu e un record. Nici presa asta mondială nu mai are subiecte. Începe războiul pe la ruşi”, a spus Silviu PRigoană pentru Realitatea TV.

Daily Mail scrie că milionarul Prigoană, care îşi obişnuise soţia cu un tratament regesc, nu pare prea afectat de noua despărţire, ba din contră. Daily Mail mai comentează că fostul politician român, fondatorul unor posturi de televiziune, i-a făcut fostei soţii cadouri în valoare de zeci de mii de euro. Silviu Prigoană are, potrivit Forbes, o avere de 30 de milioane de dolari.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button