Prigoană, cu ochii în lacrimi după Bahmuţeanu: Te iubesc ca un nebun. Regret tot ce s-a întâmplat

de:
20 feb. 2013
0 Afișari
Prigoană, cu ochii în lacrimi după Bahmuţeanu: Te iubesc ca un nebun. Regret tot ce s-a întâmplat

La mai mult de jumătate de an de când Adriana Bahmuţeanu a părăsit domiciliul conjugal şi la o lună după ce au încheiat cel de-al patrulea divorţ, Silviu Prigoană face declaraţii uluitoare.

Milionarul spune că regretă tot ce s-a întâmplat şi vrea din tot sufletul ca Adriana Bahmuţeanu să se întoarcă lângă el. Spune că este femeia pe care a iubit-o zece ani şi că un divorţ nu schimbă sentimentele lui.

„E foarte nasol ce se întâmplă. E sfâşietor. Ţi se rupe carnea pe tine. Nopţi întregi meditez unde am greşit, de ce m-a părăsit. Nu există zi cu lumină sau noapte cu lumină fără Adriana. Vreau să se întoarcă acasă cu cei mici. Ea se poate întoarce oricând. Ea este femeia care m-a făcut fericit timp de 10 ani, este mama copiilor mei şi o iubesc în continuare. Regret tot ce s-a întâmplat. Te iubesc ca un nebun”, a spus Prigoană.

Milioardarul mărturiseşte că l-a durut când a văzut-o pe Bahmu cu noul iubit şi crede că totul a fost intenţionat, să-l doară.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/prigoana-cu-ochii-in-lacrimi-dupa-bahmuteanu-te-iubesc-ca-un-nebun-regret-tot-ce-s-a-intamplat_67155.html#ixzz2LPqN7xwm

Cookies