ARHIVA B365

PREŢUL BRADULUI DE CRĂCIUN 2014. Oferta BRAZILOR DE CRĂCIUN în pieţele bucureştene

PREŢUL BRADULUI DE CRĂCIUN 2014. Comercianţii spun că deşi au adus atât brazi autohtoni, cât şi argintii, din Danemarca, iar preţurile nu diferă de cele din anii trecuţi, numărul clienţilor a scăzut. Mulţi clienţi vin şi par interesaţi de oferta de brazi, însă în final aleg să ia doar o creangă sau o coroniţă, potrivit Mediafax.

Majoritatea celor care aleg să cumpere un brad îi caută pe cei cu preţuri între 30 şi 70 de lei, deşi aceştia au puţine crengi.

PREŢUL BRADULUI DE CRĂCIUN 2014. În Piaţa Obor, din sectorul 2 al Capitalei, preţul unui brad românesc porneşte de la 30 de lei şi ajunge până la 70 de lei, în timp de pomii de Crăciun aduşi din alte ţări se vând cu preţuri care variază între 70 şi 150 de lei, comercianţii încercând să-şi convingă clienţii că brazii cei mai buni sunt cei bogaţi în crengi, dar care au şi cel mai mare preţ.

Dacă nu se hotărăsc să cumpere un brad tăiat, clienţii găsesc în piaţă brazi în ghiveci, care costă 120 de lei bucata, crengi de brad, de toate mărimile, coroniţe simple, cu globuri, conuri sau lumânări şi brăduţi din plastic de culori diferite, care pot fi daţi inclusiv cu un spray special, cu miros de brad.

PREŢUL BRADULUI DE CRĂCIUN 2014. O crenguţă de brad se vinde la Piaţa Obor cu patru lei, o coroniţă cu cinci lei, iar un brad din plastic se vinde la preţuri între 35 şi 50 de lei.

PREŢUL BRADULUI DE CRĂCIUN 2014. O ofertă la fel de variată, dar mai „piperată”, este în Piaţa Sudului, din Sectorul 4, unde cumpărătorul trebuie să scoată din buzunar de la 50 de lei, dacă alege să ia un brad românesc, şi între 100 şi 200 de lei, dacă vrea ca de sărbători să aibă în casă un brad din import. Coroniţele şi crengile de brad sunt şi ele mai scumpe faţă de Piaţa Obor, preţul de pornire fiind de cinci lei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button