Presupusul agresor al suporterului dinamovist mort după derby-ul cu Steaua a fost arestat

de:
27 aug. 2016
0 Afișari
Presupusul agresor al suporterului dinamovist mort după derby-ul cu Steaua a fost arestat

Alexandru Badea, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat sub acuzaţia de omor, decizia fiind luată de către judecătorii de la Tribunalul Bucureşti.

În timpul audierilor, bărbatul a recunoscut că a avut un conflict cu suporterul dinamovist şi că l-a lovit cu un baston telescopic în cap, au confirmat surse apropiate anchetei pentru Mediafax.

După audieri, Alexandru Badea a fost condus de o echipă de poliţişti de la Serviciul Omoruri pentru recunoaştere în locul unde s-a petrecut agresiunea, intersecţia bulverdelor Constantin Brâncuşi şi Nicolae Grigorescu din sectorul 3 al Capitalei.

În fapt, acestuia i s-a reţinut că a lovit victima cu un obiect contondent la nivelul capului iar ca urmare a leziunilor suferite aceasta a decedat pe 24 august anul curent, la Spitalul Sfântul Pantelimon.Incidentul s-a produs pe fondul unei rivalităţi între suporterii a două echipe de fotbal din Bucureşti.„, a declarat Adrian Obadă, subcomisar la Poliţia Capitalei -Serviciul Omoruri.

Presupusul autor al omorului de după derby-ul Dinamo Bucureşti-Steaua Bucureşi este agent de pază şi locuieşte în zona unde a avut loc bătaia, potrivit surselor apropiate anchetei.

Un suporter în vârstă de 18 de ani al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti a fost ucis după derby-ul cu Steaua Bucureşti, de sâmbătă, din etapa a 5-a din Liga 1.

Adrian Daniel Matei, din Bucureşti, şi-a pierdut viaţa, miercuri, la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitală, acolo unde se afla în comă.

Se întorcea de la meci cu un prieten şi s-a băgat să ajute un alt fan al lui Dinamo care era bătut de stelişti. Atunci a primit o sticlă în cap, l-au dus la spital în comă şi a murit„, a declarat pentru ProSport un apropiat al victimei.

Adrian Daniel Matei era jucător de hochei pe iarbă la echipa CS Antilopa şi elev în clasa a 12-a la Liceul Anghel Saligny.

Cookies