Presiuni în PNL pentru includerea lui Crin Antonescu în sondajele pentru alegerile prezidenţiale

de:
16 iun. 2014
0 Afișari
Presiuni în PNL pentru includerea lui Crin Antonescu în sondajele pentru alegerile prezidenţiale

Liderii PNL care susţin măsurarea lui Crin Antonescu în sondajele de opinie sunt apropiaţi ai fostului preşedinte al PNL, susţine Mediafax.

Aceştia susţin că ar fi o greşeală „strategică” ca PNL să excludă posibilitatea ca Antonescu să candideze în cele din urmă la alegerile prezidenţiale, motiv pentru care cercetările sociologice realizate de PNL şi PDL ar trebui includă analize şi asupra fostului lider PNL.

„Încă nu ştim în ce măsură Klaus Iohannis va confirma în preferinţele electorale şi cum se va adapta în noua sa poziţie. Nu ştim nici cum receptează oamenii modul în care el comunică public, dacă expunerea sa din ultima vreme l-a adus pe plus, sau pe minus”, a susţinut unul dintre vicepreşedinţii PNL.

Johannis riscă să NU poată candida la şefia PNL din cauza unor restanţe la plata cotizaţiei de membru

El a explicat că liberalii trebuie să aibă în vedere posibilitatea de a schimba candidatul la alegerile prezidenţiale, chiar şi în ultimul moment.

„Noi avem luxul de a putea opta între două nume valabile de candidat la prezidenţiale, Antonescu sau Iohannis. Trebuie să ne păstrăm posibilitatea de manevră, în funcţie de ce ne rezervă bătălia politică. Dacă unul dintre ei face pană, îl avem pe al doilea”, a afirmat un lider de filială din PNL.

Liderii PNL apropiaţi lui Antonescu sunt de părere că actualul preşedinte interimar al PNL nu va reuşi să obţină suficientă simpatie populară pentru a avea şanse reale pentru a câştiga al doilea tur al prezidenţialelor, din cauza „discursului sec”.

Cookies