Preşedinţii filialelor PNL Bucureşti, cu excepţia Ancăi Boagiu, AU DEMISIONAT UPDATE

de:
08 iun. 2016
1 Afișari
Preşedinţii filialelor PNL Bucureşti, cu excepţia Ancăi Boagiu, AU DEMISIONAT UPDATE

Update 20.00 Liberalii care au cerut demisia din funcție a secretarului general al PNL, Ilie Bolojan, și-au retras solicitarea în Biroul Politic Național, cerându-și scuze, potrivit unor surse liberale.

Tot în ședința BPN, purtătorul de cuvânt al PNL București, Cezar Preda, a cerut excluderea lui Theodor Paleologu și Cristian Bodea din partid. Vicepreședintele PNL Mihai Voicu a declarat că patru lideri de filiale de sector au solicitat demisia lui Bolojan din funcția de secretar general.

O parte dintre noi, și anume patru președinți de sectoare, am solicitat și demisia domnului secretar general Ilie Bolojan, pentru că am considerat că în calitatea sa de șef de campanie la nivel național nu a performat, a lipsit cu desăvârșire din această campanie. Nu am primit încă un răspuns și așteptăm. Solicitarea noastră rămâne și în cadrul Biroului Politic Național„, a spus Voicu.

Demisiile au venit ca urmare a rezultatului de la alegerile locale, a anunțat miercuri vicepreședintele formațiunii Mihai Voicu.

„Cinci dintre cei șase președinți de sectoare și-au depus demisiile. Nici nu se poate altfel. Doamna senator Anca Boagiu, președintele PNL sector 2, a solicitat să aibă întâi o consultare cu Biroul Politic al sectorului și în consecință nu și-a depus demisia”, a precizat Voicu, conform agerpres.ro.

El a arătat că a fost solicitată și demisia lui Ilie Bolojan din funcția de secretar general.

„O parte dintre noi, și anume patru președinți de sectoare, am solicitat și demisia dlui secretar general Ilie Bolojan pentru că am considerat că în calitatea sa de șef de campanie la nivel național nu a performat, a lipsit cu desăvârșire din această campanie. Nu am primit încă un răspuns și așteptăm. Solicitarea noastră rămâne și în cadrul Biroului Politic Național de demisie a dlui Ilie Bolojan din funcția de secretar general”, a afirmat vicepreședintele PNL.

El a precizat că nu s-a luat în discuție nicio variantă cu privire la conducerea PNL București după demisia lui Cătălin Predoiu. Întrebat dacă Adriana Săftoiu ar putea fi o variantă pentru conducerea PNL București, el a spus: „Nu suntem noi în măsură să apreciem cine este în măsură sau cine nu este în măsură, cine urmează sau cine nu urmează”.

La sediul PNL a avut loc miercuri o întâlnire cu președinții de organizații din București și cu candidații la alegerile locale.

Liberalii se vor reuni miercuri în Biroul Politic Național, reuniunea care va avea loc la Palatul Parlamentului.

Liberalii care au cerut demisia din funcție a secretarului general al PNL, Ilie Bolojan, și-au retras solicitarea în Biroul Politic Național, cerându-și scuze, potrivit unor surse liberale.

Tot în ședința BPN, purtătorul de cuvânt al PNL București, Cezar Preda, a cerut excluderea lui Theodor Paleologu și Cristian Bodea din partid.

Toți liderii filialelor PNL București, inclusiv Anca Boagiu, au demisionat miercuri din funcții.

Vicepreședintele PNL Mihai Voicu a declarat că patru lideri de filiale de sector au solicitat demisia lui Bolojan din funcția de secretar general.

„O parte dintre noi, și anume patru președinți de sectoare, am solicitat și demisia domnului secretar general Ilie Bolojan, pentru că am considerat că în calitatea sa de șef de campanie la nivel național nu a performat, a lipsit cu desăvârșire din această campanie. Nu am primit încă un răspuns și așteptăm. Solicitarea noastră rămâne și în cadrul Biroului Politic Național”, a spus Voicu.

Cookies