ARHIVA B365

Președintele Poloniei, venit luni la București, a depus flori la Colectiv, în memoria victimelor

Preşedintele Poloniei Andrzej Duda – care a sosit luni seară la Bucureşti, unde face o vizită oficială – a venit la locul tragediei direct de la aeroport, informează Mediafax.ro.

Andrzej Duda a depus la locul tragediei un buchet de flori şi a aprins lumânări în memoria victimelor.

Preşedintele Poloniei face o vizită oficială în România. Marţi dimineaţă, Andrzej Duda urmează să fie primit de preşedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. Cei doi şefi de stat vor avea convorbiri oficiale, urmând ca la ora 12.00 să susţină o declaraţie de presă comună.

Miercuri, preşedintele Klaus Iohannis şi preşedintele Poloniei, Andrzej Duda, vor coprezida reuniunea la nivel înalt între liderii a nouă ţări din Europa Centrală şi de Est membre NATO, care urmează să aibă loc la Bucureşti.

Potrivit ultimului bilanţ, în urma incendiului izbucnit vineri noapte în clubul Colectiv au murit 31 de persoane, ultima – un tânăr neidentificat de la Spitalul de Arşi – în cursul zilei de luni. Alte aproximativ 130 de persoane sunt internate în mai multe spitale din Bucureşti, până la 90 fiind în stare critică şi gravă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button