ȘTIRI

Preşedintele Klaus Iohannis a venit sâmbătă la Fed Cup, să cânte imnul României cu Simona Halep

Iohannis a ajuns în jurul orei 12.30 la Patinoarul Dunărea din Galaţi, unde va avea loc primul meci al întâlnirii România – Spania, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, transmite Mediafax.ro.

Simona Halep, locul 3 WTA, spunea, miercuri, că vrea să câştige meciurile pe care le va disputa în cadrul întâlnirii cu Spania, din Fed Cup şi că speră ca preşedintele Klaus Iohannis să vină la Galaţi şi să cânte imnul alături de jucătoarele din echipa României.

„Sper ca presedintele sa isi tina promisiunea si sa vina sa cantam impreuna imnul Romaniei. Ma bucur ca am avut la momentul respectiv inspiratia sa-i fac aceasta invitatie”, a transmis sportiva.

Anul trecut, Simona Halep i-a transmis, prin publicaţia ProSport, următoarea invitaţie:

„Pentru că sunteţi un mare fan al sportului pe care îl practic, am marea onoare, d-le Preşedinte, să vă întreb dacă puteţi să vă alăturaţi echipei noastre de Fed Cup, în luna februarie, la Galaţi, să cântăm împreună pe teren imnul naţional al ţării noastre?”

Sâmbătă, de la ora 13.00, la Galaţi, Simona Halep va juca împotriva sportivei Silvia Soler-Espinosa, 67 WTA, în primul meci al întâlnirii România – Spania, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button