Preşedintele fondator al PNL: Eu nu aş fi fost de acord cu intrarea lui Becali în PNL

de:
19 nov. 2012
0 Afișari
Preşedintele fondator al PNL: Eu nu aş fi fost de acord cu intrarea lui Becali în PNL

Deşi îl consideră pe Crin Antonescu omul potrivit la preşedinţie, Radu Câmpeanu critică decizia actualului preşedinte al PNL de a-l alege pe Gigi Becali să candideze la alegerile parlamentare din partea PNL. „Eu cred că, prin comparaţie cu ceilalţi lideri români, Crin Antonescu este cel mai potrivit să ajungă preşedinte. E drept că am avut un moment de îndoială atunci când a fost debarcat Tăriceanu. (…) Îmi vine să râd de această idee de a se înscrie în PNL. Cred că, dacă eram în locul lui Crin Antonescu, nu aş fi fost de acord cu intrarea lui în Partidul Naţional Liberal. Se spune că a dat şi nişte bani, dar cred că sunt doar zvonuri. Nu-l văd liberal pe Gigi Becali. Din tot ce a declarat el până acum, are doar concepţii sportive, nu politice. Poate să fie simplu membru, dar doar atât”, a declarat preşedintele fondator al PNL, într-un interviu acordat romanialibera.ro.

În ceea ce priveşte modul în care afectează declaraţiile lui Becali imaginea partidului, Radu Câmpeanu a recunoscut că nu a urmărit afirmaţiile finanţatorului Stelei. „Are un soi de neseriozitate. Gigi Becali nu e un om politic. Nu cred că-i face vreun bine partidului, dar ca simplu membru poate să rămână, ca oricine altcineva care se poate oricând înscrie”, a mai spus preşedintele fondator al PNL, precizând că ar fi avut mari rezerve să-l primească în partid şi l-ar fi pus în discuţia Biroului Politic.

Câmpeanu, în vârstă de 91 ani, a criticat şi atacul lui Becali asupra istoricului Neagu Djuvara. „A fost nepotrivit, ca să nu spun că a fost o obrăznicie din partea lui să aibă păreri despre oameni care sunt la mare distanţă de el”, a punctat fondatorul PNL.

Cookies