ȘTIRI

PREMIILE GOPO 2014: Vlad Ivanov şi Ilinca Goia, premiaţi pentru roluri secundare

„Le mulţumesc producătorilor şi regizorilor de film pentru că nu m-au şters din memoria afectivă şi din memoria telefonului”, a spus Vlad Ivanov la primirea premiului. El a precizat că se bucură de succesul acestui film românesc, alături de producătorul Ada Solomon şi de regizorul Călin Peter Netzer, dar şi de toţi actorii din distribuţia acestei pelicule, scrie Mediafax.

La categoria cel mai bun actor într-un rol secundar au mai fost nominalizaţi Şerban Pavlu, pentru rolul din „Câinele japonez”, câştigător, în 2013, al premiului pentru cel mai bun actor în rol principal (pentru interpretarea din „Toată lumea din familia noastră”), Igor Caras-Romanov, pentru interpretarea din „La limita de jos a cerului”, Sergiu Voloc, pentru partitura din „La limita de jos cerului”, şi Alin State, pentru interpretarea din filmul „Rocker”.

Anul trecut, premiul Gopo pentru cel mai bun actor în rol secundar i-a revenit lui Gabriel Spahiu, pentru partitura din „Toată lumea din familia noastră”. I

Ilinca Goia a câştigat premiul pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar, pentru partitura din „Poziţia copilului”, la cea de-a opta ediţie a galei Gopo, care are loc luni seară, la Opera Naţională Bucureşti. Acesta este primul premiu Gopo din cariera Ilincăi Goia, aflată la prima nominalizare.

Anul acesta, pentru acelaşi premiu, au mai fost nominalizate Mihaela Sîrbu, din „Când se lasă seara peste Bucureşti sau Metabolim”, Clara Vodă, din cel mai recent lungmetraj al lui Adrian Sitaru, „Domestic”, Ela Ionescu, din filmul „La limita de jos a cerului”, şi Valeria Seciu, din „Roxanne”. Anul trecut, premiul pentru cel mai bun rol secundar feminin i-a fost decernat Mihaelei Sîrbu, pentru partitura din „Toată lumea din familia noastră”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button