LA MINE-N CARTIER

PREMII pentru bucureştenii din Sectorul 4 care şi-au plătit taxele şi impozitele locale

Iniţiativa organizării acestei activităţi aparţine Primarului Cristian Popescu-Piedone, care a dorit să îşi manifeste aprecierea faţă de spiritul civic şi conştiinciozitatea, dovedite de cetăţeni la achitarea cu promptitudine a datoriilor faţă de Bugetul Local Sector 4, cât şi stimularea efectuării plăţii fără întârzieri.
Pentru început, Primăria Sectorului 4 îi premiază pe cei mai conștiincioși și stabili contribuabili, care au achitat impozitele și taxele locale integral, în prima zi lucrătoare a anului, timp de 3 ani consecutiv (2012-2014), aceștia fiind distinși cu Diplome de Merit, dar și cu premii atractive: 3 aparate de radio portabile, precum și invitaţii la spectacolul de teatru „Mobilă și durere”, pus în scenă la Centrul Cultural pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu” Sector 4.
În ultimii ani, Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale Sector 4 a înregistrat o creștere a încasărilor la taxe și impozite, pentru operativitatea achitării taxelor și impozitelor locale implementându-se diferite modalități de plată POS, trezorerie, on-line, www.ghișeul.ro, www.dgitl4.ro, oficiile poștale, prin cele trei centre ale Direcție, precum și DIRECT DEBIT, metoda recentă pusă la dispoziție în a doua parte a lunii martie a.c. locuitorilor Sectorului 4.
Otând pentru această posibilitate de plată, comisionul este suportat 100 % de către Primăria Sectorului 4, prin D.G.I.T.L. Sector 4, astfel încât contribuabilul nu plătește nimic în plus față de cuantumul impozitelor și taxelor datorate, serviciul fiind gratuit.

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button