ARHIVA B365

Premii de 250.000 de lei pentru câştigătorii loteriei bonurilor fiscale din luna iulie

LOTERIA BONURILOR FISCALE din luna iulie are doar patru câştigători. Ministerul Finanţelor Publice a anunţat că a primit patru cereri de revendicare a premiului total de 1 milion de lei. Asta înseamnă că fiecare norocos va intra în posesia unui premiu de 250 de mii de lei, informează Digi24.

În urma extragerii dn 19 iulie au fost desemnate câștigătoare bonurile fiscale emise în data de 1 iunie a.c., având valoarea de 509 lei.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Valoarea unui premiu, rezultată ca urmare a împărțirii fondului lunar de premiere, în cuantum de 1.000.000 lei, la numărul total al bonurilor fiscale câștigătoare revendicate în termenul legal de 30 de zile de la data extragerii, este astfel de 250.000 lei, venit care se impozitează cu o cotă de 16%, se arată într-un comunicat al Ministerului Finanțelor.

Lista cu cele patru bonuri câștigătoare este publicată pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice. Câștigătorii sunt un bărbat și trei femei din București, Timiș, Prahova și respectiv Bacău.

Ministerul Finanțelor Publice va plăti premiile în termenul prevăzut de lege, respectiv 60 de zile de la expirarea perioadei de revendicare, cel mai târziu în data de 17 octombrie 2015, după verificarea prealabilă de către Direcția Generală Antifraudă Fiscală, prin direcțiile regionale antifraudă fiscală, a autenticității și realității bonurilor fiscale depuse în vederea revendicării premiilor.

LOTERIA BONURILOR FISCALE SEPTEMBRIE. Duminică, 20 septembrie a.c., va fi organizată extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise în perioada 1 – 31 august 2015. Fondul de premiere pentru extragerea lunară va fi 1.000.000 de lei, din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

„Precizăm că Ordonanța Guvernului nr. 10/2015, cu completările și modificările ulterioare, reglementează, începând cu luna iulie 2015, organizarea lunară a Loteriei bonurilor fiscale pentru bonurile emise în luna anterioară”, precizează Ministerul Finanțelor.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Totodată, Ministerul Finanțelor Publice anunță că va organiza în luna decembrie 2015 o extragere ocazională cu prilejul sărbătorilor de iarnă, la care vor participa bonurile fiscale emise în perioada 1 septembrie – 31 noiembrie 2015.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button