Premierul Victor Ponta își petrece concediul în Dubai. FOTO

de:
22 nov. 2014
0 Afișari
Premierul Victor Ponta își petrece concediul în Dubai. FOTO

UPDATE: Surse din PSD confirmă pentru stiripesurse.ro faptul că Victor Ponta ar fi în Dubai, dar susțin că premierul s-a dus pentru a asista la Marele Premiu de Formula 1, care se desfășoară la Abu Dhabi.

Conform realitatea.net, premierul a fost fotografiat într-un club exclusivist din Dubai, alături de deputatul Sebastian Ghiță, patronul televiziunii România Tv.

În 2012, Victor Ponta şi soţia lui au participat, împreună cu Sebastian Ghiţă, la celebrul Concert de Anul Nou al Filarmonicii din Viena. În primăvara aceluiaşi an Ghiţă şi Ponta şi-au petrecut vacanţa în Dubai.

Conform celor transmise de Realitatea TV, fotografia a fost făcută aseară de un prieten al Anetei Sângeorzan, realizatoarea matinalului de la postul de știri amintit, care a intrat în direct să explice cum a fost realizată aceasta.

Marţi, premierul Victor Ponta şi-a delegat, prin decizie, atribuţiile de coordonare a Guvernului către vicepremierul Gabriel Oprea, pentru perioada 19-24 noiembrie.

Premierul Victor Ponta a intrat într-un scurt concediu, până la începutul săptămânii viitoare, deoarece a simţit nevoia unei scurte perioade de odihnă după alegerile prezidenţiale, pe care le-a pierdut în faţa lui Klaus Iohannis.

Cookies