Premierul scoate Guvernul din Palat. „Toți miniștrii merg în centrele de vaccinare, să stea de vorbă cu oamenii”

10 mai 2021
92 Afișari
Premierul scoate Guvernul din Palat.

Premierul Florin Cîțu anunță „ședință de Guvern în stradă”. De săpămâna viitoare, spune el, membrii Guvernului se vor implica în campania de vaccinare și vor merge la centrele de vaccinare pentru a le răspunde oamenilor la întrebări. Cîțu mai spune, o dată în plus, că viitoarele măsuri de relaxare depind de gradul de vaccinare.

„Cred că săptămâna viitoare vom avea tot Guvernul în stradă, în țară, miniștri și secretari de stat, la centrele de vaccinare. Trebuie să se implice tot Guvernul, direct, în această campanie și de săptămâna viitoare facem un fel de ședință de Guvern în stradă, în care toți vom fi și vom vorbi cu cetățenii, le vom răspunde întrebărilor după ce ies de la vaccinare”, a declarat premierul.

Florin Cîțu a vorbit despre maratonul de vaccinare din acest weekend din București, despre care a spus că  „a fost un succes” și că „arată dorința românilor de a reveni la normalitate cât mai curând și faptul că românii au înțeles că singura soluție de a reveni la normalitate o reprezintă vaccinarea”.

De interes, pe același subict: 

„Nu e nicio coincidenţă că avem o rată a infecărilor în scădere semnificativă, în acelaşi timp în care vedem şi o creştere a ratei de vaccinare. Ele merg mână în mână. Este o relaţie de cauzalitate de la vaccinare către rata de infectare în scădere”, a mai spus Florin Cîțu. El este optimist în continuare, crede că România poate atinge ținta de 4 milioane de oameni vaccinași până la 1 iunie.

„Continuăm în acelaşi ritm şi cu mai multe campanii de vaccinare. Putem atinge această cifră şi am încredere că românii vor să revină la normalitate cât mai curând”, a declarat premierul.

 

Cookies