Premierul Ponta şi primarul Piedone s-au plimbat cu trenuleţul în parc, în Bucureşti

de:
01 mai 2013
0 Afișari
Premierul Ponta şi primarul Piedone s-au plimbat cu trenuleţul în parc, în Bucureşti

Victor Ponta şi Daciana Sârbu au ajuns în Parcul Orăşelul Copiilor împreună cu primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, cu ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu, şi cu europarlamentarul Corina Creţu.

La intrarea în parc, Daciana Sârbu a plantat un brad, iar Victor Ponta, împreună cu Cristian Popescu Piedone, un castan.

Ulterior, Cristian Popescu Piedone a condus trenuleţul în care s-au urcat cei invitaţi pentru a le arăta parcul amenajat în Sectorul 4.

„Orăşelul Copiilor” din Parcul Tineretului a fost transformat radical faţă de aproape acum un an şi jumătate când a fost preluat în administrare de primarul Cristian Popescu Piedone şi la un an de când au început lucrările de amenajare.

Locul jocurilor ruginite, vechi de 20 de ani, a fost luat de cele mai noi şi inedite obiective de distracţii, la care se adaugă amenajări peisagistice inedite printre care şi o fântână arteziană, sub forma unei corole, cu perdele de apă colorate. Cum arată noul parc Orăşelul Copiilor vedeţi aici. 

Cookies