Premierul Cîțu, despre lockdown total în România vreme de 2 săptămâni: Nu luăm în calcul carantina națională

07 apr. 2021
478 Afișari
Premierul Cîțu, despre lockdown total în România vreme de 2 săptămâni: Nu luăm în calcul carantina națională

Aseară, secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, vorbea despre o eventuală carantină totală în România ca fiind o soluție miraculoasă în acest al 3-lea val al pandemiei. Cu puțin timp în urmă, premierul Florin Cîțu a declarat că nu se pune problema unui astfel de lockdown.

„Nu, nu avem în vedere o carantină totală în România”, a declarat premierul Florin Cîțu la o conferință de presă care a avut loc cu puțin timp în urmă, „Mergem în direcția relaxării, cu condiția vaccinării”, a continuat prim-ministrul. El a răspuns astfel când a fost întrebat de declarația secretarului de stat în ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, mâna dreptă a lui Vlad Voiculescu.

Aseară, Andreea Modovan  a declarat că un lockdown de două săptâmăni «ar face minuni»:„Carantina sperie ca termen, însă dacă am fi fiecare dintre noi conștienți să evităm acele aglomerații care ne expun clar la un risc, în primul rând pe noi și în al doilea rând pe cei din jurul nostru, lucrurile ar putea fi mult mai ușor manageriate. Am spus și repet, cred că depinde de fiecare dintre noi ca după un an de pandemie să știm ce este bine de făcut și ce nu”, a mai adăugat Andreea Moldovan.

Știre în curs de actualizare

Cookies