Premierul Cîțu a spus cine trebuie să demisioneze după evacuarea de la Foișor: „E vorba de onoare”

11 apr. 2021
251 Afișari
Premierul Cîțu a spus cine trebuie să demisioneze după evacuarea de la Foișor: „E vorba de onoare”

Premierul Florin Cîțu a spus cine trebuie să demisioneze după evacuarea de la Foișor, precizând că în acest caz este vorba despre onoare și că trebuie să vedem dacă mai există onoare în România.

După ce Vlad Voiculescu a dat declarații de presă despre evacuarea de la Spitalul Foișor, a venit și reacția premierului Florin Cîțu. Întrebat dacă ar trebui să demisioneze cineva după scandalul de la Foișor, șeful guvernului a spus că „este o chestiune de onoare”.

„Este vorba de onoare aici, să vedem dacă mai există onoare în România. Nu cred că este normal după ce se ia o decizie, să intervină prim-ministrul să vorbească și cu primarul Bucureștiului, și cu manageri, și cu manageri de la DSP, să se implementeze o decizie luată de toată lumea în cunoștință de cauză”, a răspuns premierul Florin Cîțu.

Are în plan demiterea lui Vlad Voiculescu?

„Remanierea sau o decizie despre un ministru din cabinet o va lua doar premierul, iar aceste discuții nu se discută, ele se vor anunța”, a spus premierul, întrebat dacă are în plan remanierea lui Vlad Voiculescu, după ce ea a fost cerută din interioriul PNL.

Cookies