Premierele week-end-ului în cinematografe

de:
27 apr. 2011
1 Afișari
Premierele week-end-ului în cinematografe

Vin Diesel şi Paul Walker revin pe marile ecrane în cel de-al cincilea film al francizei automobilistice Fast&Furious. În cea mai recentă peliculă a seriei, Paul Walker, în rolul fostului poliţist Brian O’Conner, face echipă cu Vin Diesel, care interpretează rolul fostului puşcăriaş Dom Toretto. Brian şi Mia Toretto, după ce l-au ajutat pe Dom să evadeze, au trecut multe graniţe pentru a scăpa de oamenii legii, notează Cinemagia.ro.

Ascunşi într-un colţ din Rio de Janeiro, cei trei vor să îşi recâştige libertatea, chiar dacă asta înseamnă să îl înfrunte pe omul de afaceri corupt care vrea să îi vadă morţi. Pentru a da această ultimă lovitură ei îşi adună o echipă de piloţi de elită. Cei trei sunt vânaţi şi de agentul federal Luke Hobbs, un tip dur şi inflexibil, care nu îşi ratează niciodată ţintele. Misiunea  va fi dificilă şi pentru Hobbs pentru că îşi va da seama îi poate deosebi cu greu pe cei buni de cei răi şi se vede nevoit să se bazeze numai pe instinctele sale pentru a-şi încolţi prada.

Din distribuţia Fast&Furious în viteza a cincea fac parte şi Dwayne Johnson, Jordana Brewster, Chris “Ludacris” Bridges, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Matt Schulze, Tego Calderon şi Don Omar.

”Naşa” vine în România, în cinematografe. Producţia, regizată de Virgil Nicolaescu şi Jesús del Cerro, îmbină comedia cu acţiunea. Rolul principal, al lui Jennifer Prodan, este interpretat de Whitney Anderson. Jennifer, de origine americană, are o carieră de profesoară de literatură în Bucureşti. Frumoasa profesoară este căsătorită cu Radu Prodan, un finanţist român respectat, şi au împreună au un băiat extrem de inteligent, David.

În timpul unui botez, la care Jennifer participa în calitate de naşă, poliţia ia cu asalt biserica pentru a-l aresta pe soţul ei. Astfel, profesoara află că „respectabila” afacere a lui Radu avea ca principală activitate spălarea de bani pentru unmafiot de  temut, Spânu – The Madfather. Naşa se trezeşte într-o poveste cu mafioţi adevăraţi, aidoma celor pe care îi văzuse în filme. Restricţiile pe care i le-au impus judecătorii o împiedică să iasă din ţară, iar Jennifer nici nu este convinsă de vinovăţia soţului său. Profesoara îşi formează propria „familie mafiotă” pentru a contracara acţiunile duşmanului lor, Spânu. În demersul său, Jennifer va fi ajutată de oameni normali puşi în situaţii excepţionale, dar mai ales de fiul său, David, care devine un sprijin şi un sfătuitor nesperat.

„Viaţa mea sexuală”, care va avea premiera în cinematografele româneşti începând de vineri, prezintă povestea Dorinei, o tânără care lucrează într-un sex-shop din Bucureşti. Femeia a ajuns aici din întîmplare fiindcă a fost obligată să îşi întrerupă studiile pentru a-şi îngriji părinţii. Tânăra se îndrăgosteşte de un bărbat şi rămîne însărcinată. Aceasta nu acceptă să facă avort şi naşte un băieţel pe care îl creşte singură, împărţindu-şi timpul între locul de muncă şi casă. Din cauza jobului, femeia este văzută de ceilalţi altfel decât ceea ce este. Bârfită de vecine, detestată de propriul tată, cu un job aglomerat, presată de un client care îi face curte asiduu, Dorina trăieşte o adevărată dramă, mai ales pentru că, într-o noapte apare şi tatăl copilului ei în sex-shop.

Cookies