ARHIVA B365

PREMIERĂ: Un român la şefia Auchan România. Cine este

„Sunt încântat să îl numesc pe Ionuț Ardeleanu în poziția de Director General Auchan România, cu misiunea de a continua dezvoltarea Auchan și de a construi o companie multi-format, multi-canal, cu echipe puternice și entuziaste în serviciul tuturor locuitorilor din România”, a declarat François Remy, Președinte Auchan România.

Ardeleanu (34 ani) lucrează în cadrul Auchan din anul 2006, începând de la manager de raion, apoi șef de piață și până la director de magazin și director regional.

La data de 23 octombrie 2015, Grupul Auchan anunța o nouă organizare a sa la nivel internațional pentru a îmbunătăți performanța celor trei sectoare de activitate: comerț, imobiliar și bancar. Astfel, grupul este organizat în trei mari companii: Auchan Retail, care reunește toate formatele de comerț alimentar: hipermarketuri (907 hipermarketuri integrate în 12 țări), supermarketuri (867 supermarketuri integrate în 9 țări și 1.987 supermarketuri asociate și în regim de franciză), proximitate, drive și e-commerce, Immochan – pol al centrelor comerciale al Grupului și Oney Banca Accord.

Sursa: profit.ro


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button