BAZAR

PREMIERA Quidam – Cirque du Soleil, joi, la Bucureşti: Program și reguli de acces la Quidam

Porțile Pavilionului Central al Romexpo se deschid cu o ora înainte de fiecare spectacol.

Program reprezentații:

– joi, 29 ianuarie, orele 20:00

– vineri, 30 ianuarie, orele 20:00

– sâmbătă, 31 ianuarie, orele 16:00 și 20:00

– duminică, 1 februarie, orele 13:00 şi 17:00.

Accesul în sală dupa începerea spectacolului nu este permis. Cei care au cumpărat bilete reduse pentru copii (reducerile au fost valabile pentru copiii cu vârste până la 12 ani, inclusiv) trebuie să țină cont că accesul copiilor se face doar alături de un adult, pe baza unui act valid ce stabilește vârsta copilului: certificat de naştere, carnet de elev, paşaport. Orice copil peste 2 ani plătește bilet, dar este nerecomandat accesul copiilor cu vârsta sub 3 ani la aceste evenimente. Pentru siguranța artiștilor, spectatorilor le sunt strict interzise fotografierea/înregistrarea cu camere foto/video sau telefoane mobile.

Accesul în Romexpo se face pe Bulevardul Expoziției, intrarea B. Parcarea este gestionată de Romexpo, cu plată (15 lei pe zi). Vor fi deschise parcările B și C (vă rugăm consultați harta de mai jos).

Click pe imagine pentru mărire

Pentru locurile rămase în vânzare la data reprezentațiilor, va exista o casă de bilete la intrarea în Romexpo. În incinta Pavilionului Central va fi disponibilă garderobă (cu plată). Băuturile răcoritoare și mâncarea vor putea fi achiziționate pe bază de jetoane.

Istoria Cirque du Soleil a început în 1984, de la un grup de 20 de artişti de stradă. Astăzi este o importantă organizaţie cu sediul în Québec, ce oferă divertisment de înaltă ţinută artistică. Compania are 4000 de angajaţi, incluzând mai mult de 1200 de artişti din aproape 50 de ţări diferite. Peste 100 de milioane de spectatori din aproape 300 de oraşe din aproape 40 de ţări de pe şase continente s-au lăsat uimiţi şi încântaţi până acum de Cirque du Soleil. Mai multe informaţii despre Cirque du Soleil sunt disponibile pe www.cirquedusoleil.com.

PREŢURI BILETE Cirque du Soleil, turneul Quidam

Adulți (preț întreg)

VIP: 500 RON

Premium: 350 RON

Tribune: 250 RON, 210 RON, 175 RON, 150 RON

Copii (până la 12 ani, inclusiv):

VIP: 350 RON

Premium: 245 RON

Tribune: 175 RON, 147 RON, 122,5 RON, 105 RON

*Reducerea e valabilă pentru copii cu vârste până la 12 ani, inclusiv; accesul se face doar însoţit de un adult, pe baza unui act valid ce stabileste vârsta copilului: certificat de naştere, carnet de elev, paşaport). Biletele cu reducere pentru copii sunt disponibile în număr limitat.

Biletele pentru Quidam pot fi cumpărate și prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești) sau în doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button