BAZAR

PREMIERĂ LA EUROVISION: Ce artist celebru urcă pe scena festivalului de la Stockholm

Cântărețul Justin Timberlake va cânta pe scena Eurovision, de la Stockholm. Este o premieră istorică pentru Eurovision, o competiție lansată în anii 50, ca un cântăreț care nu este concurent să cânte la festival.

Şefa EBU, despre descalificarea României de la EUROVISION: „Este regretabil că a fost nevoie”

Directorul general EBU, Ingrid Deltenre a declarat că „este regretabil că a fost nevoie de o măsură extremă, descalificarea României de la Eurovision, pentru a atrage atenţia autorităţilor române”, în cadrul unei întâlniri cu Ministerului Finanţelor, Parlamentul, Consiliului Concurenţei şi TVR.

Pe site-ul competiției se menţionează că Timberlake va cânta în deschiderea evenimentului piesa Can’t stop the feeling.

Citeşte şi EUROVISION 2016. Un concurent va cânta dezbrăcat pe scena Eurovision. FOTO

EUROVISION 2016. Concurentul din Republica Belarus la Eurovision, IVAN, îşi va face apariţia în pielea goală, pe scena de la Stockholm.

O altă premieră a ediției din acest an a Eurovision este că finala va fi transmisă și în Statele Unite.

„Este o oportunitate fantastică, suntem foarte fericiți că Justin Timberlake va cânta noua sa piesă, alături de trupa sa. Este cu atât mai special, cu cât compozitorul suedez Max Martin și Shellback au contribuit la scrierea și producția acestei piese alături de Justin Timberlake”, a declarat producătorul Eurovision 2016 Sven Stojanovic, conform paginademedia.ro. 

Cea de-a 61-a ediție a concursului muzical are loc în această săptămână, la Stockholm, Suedia. Semifinalele vor avea loc pe 10 și 12 mai, iar gala, la care va cânta și Timberlake, va avea loc pe 14 mai.

România a fost eliminată din competiție de către EBU, organizatorul evenimentului, ca urmare a datoriilor acumulate de TVR la această instituție.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button