Premieră în România, chiar sub nasul bucureștenilor. Expoziția „Imperiul Roman – Tehnologia Învingătorilor” (P)

14 oct. 2021
282 Afișari
Premieră în România, chiar sub nasul bucureștenilor. Expoziția „Imperiul Roman - Tehnologia Învingătorilor” (P)
Premieră în România, chiar sub nasul bucureștenilor. Expoziția „Imperiul Roman - Tehnologia Învingătorilor” (P)

Dacă nu aveți idei de activități pentru petrecea timpului liber, iată că venim noi cu o propunere. Vreme de 3 luni, chiar în București, puteți vizita expoziția „Imperiul Roman - Tehnologia Învingătorilor”.

Premieră în România, chiar sub nasul bucureștenilor. Expoziția „Imperiul Roman – Tehnologia Învingătorilor” este organizată la București, în premieră, de către Centrul Cultural şi de Tineret Ștefan Iordache.

Expoziția „Imperiul Roman – Tehnologia Învingătorilor”

Imperiul Roman din Capitală, mai exact, expoziția, poate fi văzută în perioada octombrie, 2021 – ianuarie, 2022.

Unde anume se desfășoară? La Casa Oamenilor de Știință (trebuie să știți că accesul se face pe la intrarea din Calea Rahovei), gazda primitoare a măreției Imperiului Roman.

Programul expoziției:

  • Începând cu data de 12 octombrie, de marți și până vineri, în intervalul orar 10:00 – 12:00;
  • Sâmbătă și duminică, în intervalul orar 09:00 – 21:00.

Biletele pot fi cumpărate atât online, de AICI și de AICI, cât și la intrarea în spațiul expozițional.

Elementele cheie ale expoziției

Elemente cheie ale expoziției „Imperiul Roman- Tehnologia Învingătorilor”, în premieră în Romania, chiar sub nasul bucureștenilor, care se bazează pe o realitate evidentă:

  • Mașinile de război,
  • Camera „faunului”,
  • Documentul „Roma antica”,
  • Distracția și stilul de viață,
  • Harta care demonstrează că „toate drumurile duc la Roma”.

Reconstrucțiile armurilor soldaților de diferite ranguri și ale gladiatorilor vor putea fi admirate, cu mic, cu mare, și chiar atinse, dezvăluind astfel cele mai puternice secrete ale armatei din istoria omenirii.

Finalul expoziției „Imperiul Roman- Tehnologia Învingătorilor” din Capitală lasă loc debutului expoziției „Leonardo Da Vinci și mașinăriile sale – Invențiile Geniului Renascentist” care urmează să ajungă la București în luna februarie a anului 2022.

În timp ce la București se desfășoară expoziția „Imperiul Roman – Tehnologia Invingătorilor”, Casa de Cultură a Studenților de la Cluj-Napoca găzduiește expoziția „Leonardo Da Vinci și mașinăriile sale – Invenţiile Geniului Renascentist”.

Centrul Cultural și de Tineret Ștefan Iordache este o instituție publică de interes local, aflată sub autoritatea administrativă a Consiliului Local al Sectorului 5 care are rol de a susține proiecte, manifestări și activităţi culturale.

Citește și:

Cookies