ARHIVA B365

PREMIERĂ ÎN BUCUREŞTI Se strâng semnături pentru demiterea primarului Rareş Mănescu

SEMNĂTURI PENTRU DEMITEREA PRIMARULUI RAREŞ MĂNESCU. Corturile unde cetăţenii pot semna pentru demiterea primarului Sectorului 6, Rareş Mănescu, sunt amplasate în şapte zone din sector, respectiv: 

– intersecţia strada Braşov cu 1 Mai

– intersecţia strada Drumul Taberei cu str. Braşov

– intersecţia şos. Virtuţii cu bdul. Constructorilor

– intersecţia bdul. Iuliu Maniu cuz şos. Virtuţii

– Bdul. Iuliu Maniu – Piaţa Veteranilor

– Bdul. Iuliu Maniu – Piaţa Gorjului

– Calea Crângaşi – Piaţa Crângaşi.

Organizatorii campaniei de strângere de semnături susţin că sunt nemulţumiţi de prestaţia administrativă a edilului Sectorului 6 pe care spun că nu l-au mai văzut de campania electorală din 2012. Mai mult, aceştia îi reproşează primarului că nu şi-a onorat promisiunile făcute în campanie şi au întocmit o listă de „nerealizări”.

„A transformat sectorul într-o imensă groapă de gunoi. A distrus spaţiile verzi din jurul blocurilor şi Parcul Drumul Taberei. Locurile de joacă şi grădinile de cartier sunt într-o stare deplorabilă. Nu avem locuri de parcare, iar străzile sunt pline de gropi. Pieţele sunt mizerabile, focare de infecţie! Blocurile au rămas nereabilitate. Nu ne simţim în siguranţă la noi acasă”, susţin organizatorii campaniei de strângere de semnături alături de sloganul „Ne-am luat parcul înapoi. Să ne luăm şi sectorul. Sectorul este al oamenilor”. CLICK AICI pentru imagine. 

„Foarte mulţi cetăţeni din Sectorul 6 ni s-au adresat prin intermediul Fundaţiei Din Suflet, Pentru Suflet, solicitându-ne să declanşăm o campanie de strângere de semnături pentru demiterea Primarului Mănescu, pe care îl consideră complet absent din viaţa comunităţii locale a Sectorului 6! În pararel, mai multe astfel de demersuri au fost iniţiate în mediul online, semnatarii dorindu-şi ca acest primar invizibil, care nu a adoptat nicio măsură în sprijinul lor, să nu se mai afle la conducerea Sectorului 6!” – a declarat Ștefan Florescu, președintele Fundației. 

„Rareş Mănescu este acum la mâna cetăţenilor! Ei l-au votat, ei îşi doresc acum să îl demită! Consider că ar fi dovedit, chiar şi în al 12-lea ceas, că are un al 6-lea simţ, respectiv, pe cel civic, dacă ar fi demisionat! Astfel, nu ar fi ajuns în situaţia de a crea o premieră adminsitrativă la nivelul Capitalei: aceea de a fi demis prin referendum local, după cea mai puţin performant mandat de primar din istorie”! – a mai adăugat Ștefan Florescu. 

SEMNĂTURI PENTRU DEMITEREA PRIMARULUI RAREŞ MĂNESCU. Potrivit autorizaţiei eliberate de Primăria Municipiului Bucureşti, campania de strângere de semnături pentru demiterea primarului Rareş Mănescu se va desfăşura până pe data de 15 iulie 2015. 

Preşedintele Fundaţiei „Din Suflet, Pentru Suflet”, Ştefan Florescu, a mai demarat recent şi o campanie de strângere de semnături pentru REDESCHIDEREA PARCULUI DRUMUL TABEREI. SEMNĂTURI PENTRU DESCHIDEREA PARCULUI DRUMUL TABEREI. Detalii, aici. 

Potrivit legii administraţiei publice locale, mandatul primarului încetează ca urmare a rezultatului unui referendum local având ca obiect demiterea acestuia. 

SEMNĂTURI PENTRU DEMITEREA PRIMARULUI RAREŞ MĂNESCU. Conform legislaţiei în vigoare, organizarea referendumului pentru demiterea primarului liberal Rareş Mănescu trebuie solicitată de cel puţin 25% din locuitorii cu drept de vot ai Sectorului 6, ceea ce înseamnă aproximativ 92.000 persoane. 

CITEŞTE ŞI Parcul Drumul Taberei, REDESCHIS MAI REPEDE, după un miting de protest anunţat de Ştefan Florescu. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button