BAZAR

Premieră medicală: Doi gemeni salvați din pântecele mame

Când era însărcinată în 5 luni, la un control de rutină, Ana Maria a aflat că gemenii pe care îi poartă în pântece se dezvoltau inegal. Doar o intervenţie delicată, făcută în străinătate, le putea salva viaţa. 

„Aveam 20 de săptămâni. Nu mi-au spus mare lucru, ci doar diagnosticul… am încercat să caut eu cu soţul pe net informaţii… Eram dispusă chiar să plecăm în străinătate, dacă nu se putea face în România”, a spus Ana Maria, informează Realitatea.net

Femeia a mers la mai mulţi medici din Capitală şi s-a lovit de multe refuzuri. Cu toate astea, n-a renunţat. La ultima vizită la o clinică privată i-a surâs norocul. Chiar şeful instituţiei s-a încumetat să facă operaţia.

„Doamna a venit cu diagnosticul pus, cu diagnostul confirmat. Ştia că un copil e mai mare, ştia că unul e mai mic. Ştia că unul e mai bine hrănit şi unul mai puţin”, a spus doctorul Hadi. Două ore, cât a durat intervenţia, Ana Maria s-a rugat pentru o minune.

„Au fost destul de agitaţi după intervenţie, probabil că nu le-a plăcut ca cineva să intre la ei acolo”, a spus mămica.

Acum va trece printr-o perioadă dificilă de recuperare, dar viitoare mămică e optimistă. Micuţii suntr programaţi să vină pe lume pe 23 septembrie.

 
 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button