SMART CITY

Preînscriere online pentru masterate la SNSPA

Potrivit unui comunicat de presă al SNSPA remis joi AGERPRES, preînscrierea online se poate realiza pe tot parcursul anului, candidaţii putând completa formularul de preînscriere la adresa: dri.snspa.ro/admitere/preinscriere-online/.

Potrivit calendarului de admitere, dosarele de înscriere pot fi depuse între 1 şi 15 iulie iar concursul se va desfăşura între 17 şi 19 iulie.

Programele de masterat organizate de Departamentul de Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană se adresează absolvenţilor de studii universitare de licenţă, fiind structurate pe patru semestre şi corespunzând unui număr de 120 de credite de studiu transferabile (ECTS).

Oferta educaţională pentru anul universitar 2013-2014 include locuri la buget şi la taxă pentru următoarele programe de masterat: Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană, Analiza şi Soluţionarea Conflictelor, Politică şi Economie Europeană, Evaluarea Politicilor şi a Programelor Publice Europene, Security and Diplomacy (program de masterat derulat în limba engleză).

Admiterea la toate programele de masterat organizate în cadrul DRIIE se face pe baza unui eseu academic de aproximativ 5-10 pagini în limba română, engleză sau franceză, pe o temă legată de obiectul de studiu al programului de masterat pentru care se optează.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button