Pregătiți-vă nervii pentru mâine, șoferi. Trafic restricționat în mijlocul Bucureștiului cu ocazia Zilei Imnului Național al României

28 iul. 2021
2873 afișări
Pregătiți-vă nervii pentru mâine, șoferi. Trafic restricționat în mijlocul Bucureștiului cu ocazia Zilei Imnului Național al României
Pregătiți-vă nervii pentru mâine, șoferi. Trafic restricționat în mijlocul Bucureștiului cu ocazia Zilei Imnului Național al României. Sursă foto: B365.ro.

Pregătiți-vă nervii pentru mâine, șoferi. Trafic restricționat în mijlocul Bucureștiului cu ocazia Zilei Imnului Național al României, joi - 29 iulie. Asta în cazul în care traficul nu era suficient de aglomerat și fără aceste restricții.

Pregătiți-vă nervii, șoferi. Trafic restricționat în mijlocul Bucureștiului cu ocazia Zilei Imnului Național al României, potrivit unui comunicat transmis de Primăria Capitalei.

Trafic restricționat în mijlocul Bucureștiului cu ocazia Zilei Imnului Național al României

Știm că nu vă era dor de haosul din trafic, dar trebuie să aflați ce urmează să se întâmple în București.

Joi, 29 iulie 2021, are loc o ceremonie militară cu ocazia Zilei Imnului Național al României. Ministerul Apărării Naționale – Comandamentul Garnizoanei București, în colaborare cu Primăria Capitalei, sărbătoresc evenimentul în Piața Tricolorului din fața Palatului Cercului Militar Național.

Recomandăm și: De-asta e haos în traficul din Nordul Bucureștiului. Ceremonii pentru militarii întorși acasă din misiunea în Afganistan LIVE VIDEO

Așadar, pentru buna desfășurare a ceremoniei și o mai puțin bună desfășurare a traficului rutier din București, vor exista următoarele restricții:

  • traficul rutier va fi întrerupt, în intervalul orar 08:00–10:00, pe Calea Victoriei, între intersecția cu Strada Ion Câmpineanu și intersecția cu Bulevardul Regina Elisabeta;
  • traficul rutier va fi întrerupt, în intervalul orar 06:00–10:00, pe Strada Constantin Mille;
  • traficul rutier va fi întrerupt, în intervalul orar 08:30–10:00, pe Bulevardul Regina Elisabeta, doar banda 1, între intersecția cu Calea Victoriei și intersecția cu Strada Actor Ion Brezoianu (pe sensul de mers către Strada Actor Ion Brezoianu).

Traficul rutier va fi oprit

De asemenea, pentru momentul intonării Imnului Național al României, traficul rutier va fi oprit complet pentru 5 minute pe Bulevardul Regina Elisabeta, între Strada Academiei şi Strada Ion Brezoianu.

Recomandăm și: Avertizări meteo. Cod portocaliu de caniculă în București

Iar asta nu este tot. Locurile de parcare de pe Bulevardul Regina Maria și Strada Constantin Mille (situate în apropierea Cercului Militar Național) vor fi rezervate începând cu ziua de miercuri – 28 iulie 2021, ora 22:00 şi până la finalul ceremoniei cu ocazia Zilei Imnului Național al României.

Amintim că, haos în traficul rutier din București a fost și săptămâna trecută, în data de 21 iulie 2021, atunci când în zona Arcului de Triumf au avut loc ceremonii pentru militarii întorși acasă din misiunea în Afganistan. Traficul a fost paralizat în nordul orașului, iar șoferii au trebuit să dea dovadă de multă răbdare.

Cookies