Pregătiți de festival? Untold și Neversea ar putea fi organizate în jurul datei de 1 august. Cîțu: „Eu așa sper și așa vreau”

06 mai 2021
98 Afișari
Pregătiți de festival? Untold și Neversea ar putea fi organizate în jurul datei de 1 august. Cîțu: „Eu așa sper și așa vreau”
Sursă foto: Facebook/ Untold

Premierul Florin Cîțu a declarat joi, la Constanța, că evenimentele mari, așa cum sunt Untold sau Neversea nu vor putea fi organizate de la 1 iunie, ci doar „mai aproape de 1 august sau după 1 august”.

Premierul a fost întrebat joi, la Constanța, dacă crede că Untold și Neversea vor putea avea loc anul acesta, iar acesta a declarat că evenimentele de acest gen ar putea fi organizate în jurul datei de 1 august.

Untold și Neversea ar putea fi organizate în jurul datei de 1 august

„Eu așa sper și așa vreau, dar nu cred că pot să aibă loc de la 1 iunie. Putem să vorbim de o fază ulterioară. Eu cred că, atunci când vorbim de aceste evenimente mari, va trebui să ne gândim că nu se vor întâmpla de la 1 iunie, ele vor avea loc mai aproape de 1 august sau după 1 august”, a spus Cîțu, potrivit Digi24.

În ceea ce privește organizarea de nunți și botezuri, Florin Cîțu a spus că o decizie în acest sens va fi luată vineri.

„Este o propunere pe care am făcut-o pentru comitetul interministerial, va fi discutată mâine, am anunțat-o și astăzi aici pe litoral pentru evenimentele private. Vedem după discuțiile cu INPS și Ministerul Sănătății cum va arăta forma finală, dar este ceea ce eu propun”, a declarat premierul.

Florin Cîțu a fost întrebat miercuri când vor reîncepe nunțile, botezurile și petrecerile private. Răspunsul premierului a fost: „Când ne vom vaccina”.

Premierul a mai declarat că în cel mai bun caz acest lucru se va întâmpla după 1 iunie, data propusă de șeful Guvernului pentru atingerea pragului de 5 milioane de persoane vaccinate, conform sursei citate.

Cookies