BAZAR

Pregătiri pentru Festivalul Brazilor de Crăciun 2013 – brazi unicat creaţi de designeri celebri

Primele 12 ediții ale Festivalului Brazilor de Crăciun au ajutat la strângerea a 2.669.100 euro, care au fost investiţi în suport educaţional pentru 16.200 de copii.

Programele educaţionale constau în:
– 42 de grădiniţe de vară în mediul rural pentru copiii foarte săraci;
– 32 de centre unde se desfăşoară activităţi de tip A Doua Şansă, pentru copiii neşcolarizaţi, care au depăşit vârsta de frecventare a învăţământului de masă sau au abandonat şcoala în diferite stadii;
– 37 de programe Şcoală dupa Şcoală pentru prevenirea abandonului şcolar. 

Familiile copiilor au primit, de asemenea, ajutor financiar şi consiliere în centrele educaţionale Salvaţi Copiii România.
Beneficiarii fondurilor care se vor colecta la ediţia 2013 a Festivalului Brazilor de Crăciun vor fi 2.000 de copii din comunități defavorizate, cuprinşi în programele de Educaţie Preşcolară, Şcoală după Şcoală şi A Doua Şansă.
„CV pentru viitor” – conceptul sub care se desfăşoară această ediţie a festivalului de strângere de fonduri subliniază ideea construirii unei cariere şi a unui viitor mai bun, urmărindu-se impactul pozitiv asupra copiilor defavorizaţi şi asupra societăţii în general.

Brazii unicat – elementele ce constituie subiectul licitaţiei care are ca scop strângerea de fonduri pentru susţinerea cauzei – vor fi semnaţi şi anul acesta de designerii invitați. Aceştia sunt: Wilhelmina Arz, Hamid Nicola Katrib, Irina Solomon & Azay, Kristina Dragomir, Lena Criveanu, Carmen Ormenişan, Stephan Pelger, Doina Levintza, Veronica Zaharia & The One (Parlour & Andreea Esca), Mădălina Dorobanţu, Mirela Diaconu, Malvina Cervenschi, Alexandru Ghilduş & Mihnea Ghilduș, Anca Rusu, Maria Lucia Hohan, Ramona Filip.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button