SMART CITY

Pregătiri pentru admiterea la liceu în Capitală: vezi cum te înscrii

În Bucureşti, numărul locurilor pentru admiterea în clasa a IX-a, învăţământ preuniversitar de stat, în anul şcolar 2011-2012, va fi de 16.525 locuri, cu peste 1.200 de locuri mai multe decât anul trecut, pentru că este o generaţie mai numeroasă, a explicat pentru mediafax.ro, purtătorul de cuvânt al ISMB, Marian Banu.

Din broşura de admitere, elevii pot afla informaţii despre procedura de înscriere la liceu, planul de şcolarizare aprobat pentru 2011-2012, reţeaua unităţilor de învăţământ liceal din Bucureşti şi filierele, profilurile şi specializările propuse de acestea.

În broşură au fost menţionate, de asemenea, media ultimului candidat declarat admis în anul şcolar anterior, în unităţile pentru care şi-au exprimat opţiunea, precum şi calendarul înscrierii la licee. Totodată, broşura cuprinde informaţii despre unităţile şcolare care organizează clase cu predarea unei limbi moderne în regim bilingv sau clase în învăţământul vocaţional, precum şi graficul susţinerii probelor de aptitudini şi a cunoştinţelor de limbi moderne sau limbă maternă şi centrele în care vor avea loc.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button