Pregătiri intense pentru evenimentele speciale – ce rochii sunt preferate și cum sunt acestea alese

de:
20 aug. 2019
1 Afișari
Pregătiri intense pentru evenimentele speciale – ce rochii sunt preferate și cum sunt acestea alese

Un magazin deschis la noi și care le ține pe doritoare la zi cu stilurile în vogă este DyFashion. Aici, peste 20.000 de produse direct pe stoc sunt motivul pentru care femeile își amintesc cât de răsfățate sunt să aibă atât de multe variante vestimentare. Interesul crescut este față de colecțiile de rochii, semnate de Leonard, Ginette, Moze sau multe altele. Astfel de nume sunt o garanție a calității pe care femeile o caută, mai ales când vine vorba de achiziția unei rochii pretențioase.

Rochii pentru evenimente

Despre criteriile ce stau la baza alegerii unei rochii elegante toată lumea știe. Există și un cod nescris al regulilor pe care fiecare și le face, ȋntrucât trebuie să fie vorba despre o ținută în care se simt bine și arată pe măsură. Axate pe ideea de a găsi o rochie care să se așeze perfect, unele doritoare ar putea însă ignora detalii importante.

Rochia midi de cocktail

Aceasta este simplu de reperat, fiind nici prea lungă, nici prea scurtă. Ca și stil este ceva mai pretențioasă decât o ținută casual, însă nu la fel de elegantă precum o rochie de seară. Una din greșeli este tocmai aceasta, de a opta pentru o astfel de lungime doar pentru că este chic, altceva, dar cu riscul de a nu fi la fel de elegantă pe cât ar trebui, conform cu tipul de eveniment.

Rochia de cocktail prin lungimea sa specifică taie din picior, creează acea iluzie optică că purtătoarea este mai mică de înălțime. Așadar alegerea unei astfel de ținute este chiar o provocare.

Materialul rochiei trebuie să fie confortabil

Pentru perioada de vară sunt preferate materialele vaporoase, cele fluide și în special cele care au un croi lejer. De mare importanţă este materialul, cel care de altfel trebuie să fie potrivit pentru un croi dorit, dar și cel care asigură confort la purtare. Cusături întărite sunt de preferat, nu însă cele neglijent realizate care pot zgâria. Materialul trebuie să fie fin la atingere, să nu creeze în niciun fel deranj și senzație de disconfort pe piele. Acolo unde sunt aplicate detalii, cusute accesorii, perle sau orice altceva se aplică și un strat de material de protecție, astfel încât la purtare rochie să nu jeneze.

Design atractiv care să asigure originalitate

Poate că nu există supărare mai  mare ca aceea de a întâlni o rochie copie a ceea ce porți, la o altă invitată în cadrul unei petreceri. Oricare ar avea modelul original sunt ambele într-o situație neplăcută. Așadar un ţel pe care și-l propun de fiecare dată se referă la a găsi acele rochii unice, interesante, care să le scoată în evidență.

DyFashion are un avantaj din acest punct de vedere, ținând cont de colecțiile sale diverse. În plus, la finalul săptămânii completează cu alte noi apariții și lansează o colecție nouă. Așadar un dublu răsfăț, opțiunile vestimentare regăsite aici au toate șansele de a fi apariții unice, elegante, care atrag priviri.

Prețul, un alt criteriu

Desigur că și partea financiară contează. Sunt femei dispuse să plătească și peste 1000 de lei pentru o rochie, altele se limitează la jumătate din această sumă. Pe același principiu al diversității, DyFashion propune modele accesibile, ceea ce nu poate fi decât o încântare. În funcție și de complexitatea unui model, de lungime, colecție și o serie de alți factori prețul este unul mai mare. Totuși se vor regăsi negreșit tot felul de opțiuni pentru bugete mai modeste de asemenea.

Rochia este element central atunci când primesc o invitație la un eveniment. În jurul ei roiesc pretenții, așteptări și este de la sine înțeles că investiția este mai mare decât cea financiară. 

Cookies