Pregătim costumul de baie și mergem la Therme București! Se redeschid plajele Sands of Therme și Galaxy. Cu concert Carla’s Dreams începe sezonul de plajă

25 mai 2023
1862 Afișari
Pregătim costumul de baie și mergem la Therme București! Se redeschid plajele Sands of Therme și Galaxy. Cu concert Carla's Dreams începe sezonul de plajă
Pregătim costumul de baie și mergem la Therme București! Se redeschid plajele Sands of Therme și Galaxy. Cu concert Carla's Dream începe sezonul de plajă. Sursa foto: captură video Facebook/ Therme Bucuresti

La mare, la soare, pregătim costumul de baie și crema cu SPF și până să ajungem pe litoral mergem la Therme București. Ne putem simți ca-n vacanță și la câteva minute de oraș pentru că se redeschid plajele Sands of Therme și Galaxy. Bonus: Carla’s Dreams deschide seria evenimentelor din această vară. Bine, bine, dar când se deschid? Povestim acum😄.

Se redeschid plajele Sands of Therme și Galaxy de la Therme București

Reprezentanții complexului au anunțat că vara 2023 începe cu o super petrecere la piscină pe plaja Sands of Therme, dar și o serie de activități pentru copii.

Așteptăm cu nerăbdare zilele de plajă pe nisipul fin, apusurile care-ți taie răsuflarea, evenimentele LIVE pe plajă și momentele memorabile cu toată gașca la pool bar.
Și nu trebuie să parcurgi sute de km ca să te bucuri de o zi de plajă perfectă. Sands of Therme se află la doar 10 minute de București, transmit reprezentanții Therme București pe Facebook.

Astfel, gata cu așteptarea! Joi, 1 iunie 2023, de Ziua Copilului, se redeschid plajele Sands of Therme și Galaxy de la Therme București

Un spectacol captivant cu bule gigantice de săpun sau o cursă memorabilă pe cel mai tare sistem de tobogane?
Un lucru e cert.
De 1 iunie, copiii au liber la distracție în zona Galaxy și pe plaja cu cel mai cu cool teren de joacă, transmite sursa citată.

Cei mici vor avea un program special, plin de jocuri și activități:

  • 12:30 – 15:30: Atelier brățara prieteniei;
  • 15:00 – 16:00: Bubble Show;
  • 11:30 – 15:30: Cabină Video 360.

Carla’s Dreams deschide seria evenimentelor

Sâmbătă, 3 iunie 2023, de la 18:30, Carla’s Dreams deschide seria evenimentelor din această vară la Therme București.

De la aceeași dată, reprezentanții complexului anunță că demarează programul de vară „Împrietenește-te cu soarele”. În colaborare cu Bioderma, Therme București oferă consult dermatologic gratuit al alunițelor, în fiecare weekend, pe plajele Sands of Therme și Galaxy.

Detalii despre rezervări și prețuri, AICI.

Cookies