Prefectura, în război cu Primăria Sectorului 1, pe banii angajaţilor

de:
11 nov. 2010
0 Afișari
Prefectura, în război cu Primăria Sectorului 1, pe banii angajaţilor

Prefectul Capitalei, Mihai Cristian Atănăsoaei nu s-a oprit la acţiunea împotriva suplimentelor salariale ale poliţiştilor comunitari: el a mai atacat şi Hotărârile Consiliului Local Sector 1 prin care se acordau suplimente salariale şi aparatului propriu al Primăriei, angajaţilor de la Direcţia de Taxe şi Impozite Locale, celor din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului şi ai Complexului Multifuncţional Caraiman, aflat în administrarea primăriei. Toate aceste procese se află în derulare pe rolul instanţei.

„Atâta timp cât toată administraţia locală a Municipiului Bucureşti a fost afectată de reducerile salariale, nu este legal şi nu mi se pare normal ca unii să încerce să găsească tertipuri pentru a mări salariile angajaţilor proprii. Perioada dificilă ne obligă pe toţi la eforturi pe măsură”, a declarat prefectul Capitalei, Mihai Cristian Atănăsoaei.

Instituţia Prefectului Municipiului Bucuresti este reclamant în 441 dosare aflate în acest moment pe rolul instanţelor de judecată din Capitală, în contradictoriu cu primăriile de sector şi Primăria Generală.

Cookies