Prefectura Capitalei are un nou sediu, de miercuri. Ce servicii vor fi indisponibile în perioada următoare

14 nov. 2022
649 Afișari
Prefectura Capitalei are un nou sediu, de miercuri. Ce servicii vor fi indisponibile în perioada următoare
Prefectura Capitalei are un nou sediu, de miercuri. Ce servicii vor fi indisponibile în perioada următoare. Sursa foto: Mapio.net

Prefectura Capitalei va avea de miercuri, 16 noiembrie, un nou sediu. Instituția prefecturii se va muta în centrul Bucureștiului, pe strada Batiștei, la numărul 13, în Casa Nicolae Filipescu, unde a avut sediul ambasada Statelor Unite ale Americii la București. Totuși, numerele de telefon, adresele de e-mail, site-ul Prefecturii și programul acesteia nu suferă schimbări.

Prefectura Capitalei va funcționa în fostul sediu al ambasadei Statelor Unite ale Americii la București. Astfel de miercuri, 16 noiembrie, Prefectura se va afla pe Strada Batiștei 13, în Casa Nicolae Filipescu. Biroul Apostilă și Registratura vor funcționa în aceeași clădire. Totuși, această mutare va afecta activitatea apostilei, primirea și eliberarea acesteia nefiind disponibilă în data de 16 noiembrie, deoarece este necesară mutarea aparaturii electronice.

Prefectura Capitalei are un nou sediu, de miercuri. Ce servicii vor fi indisponibile în perioada următoare

Potrivit instituției, persoanele care doresc eliberarea apostilei sunt invitate începând cu ziua de joi, 17 noiembrie 2022 să facă acest lucru.

„Începând de miercuri, 16 noiembrie 2022, Instituția Prefectului – Municipiul București se mută și își va desfășura activitatea în noul sediu din strada Batiștei, numărul 13, sector 2, București – Casa Nicolae Filipescu, fosta clădire a Ambasadei SUA la București. Menționăm că, miercuri, 16 noiembrie 2022, activitatea de primire și de eliberare a apostilei nu va funcționa, fiind necesară relocarea aparaturii IT”, a transmis Prefectura Capitalei.

Casa Nicolae Filipescu este fostul sediu al Ambasadei SUA la București. Mai mult, autoritățile își cer scuze pentru inconveniențele care vor fi create în procesul de mutare a aparaturii în noul sediu al Prefecturii.

„Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente create cetățenilor și îi așteptăm la noul sediul al Prefecturii Capitalei, din strada Batiștei, numărul 13, sector 2, București. Precizăm că Registratura și Biroul Apostilă din cadrul Instituției Prefectului – Municipiul București vor funcționa în aceeași clădire din strada Batiștei, numărul 13, accesul putându-se realiza pe intrarea din strada Nicolae Filipescu, începând de joi, 17 noiembrie 2022, ora 09.00”, au mai transmis reprezentanții Prefecturii Capitalei.

CITEȘTE ȘI

VIDEO | Gestul curajos al unei femei a salvat viața unei șoferițe căreia i s-a făcut rău la volan

Basic instinct cu talon de pensie. Un bătrânel de vreo 83 de ani s-a îndrăgostit lulea de chiriaşa tinerică şi i-a fugărit iubitul cu un pistol

Adăposturile civile din Sectorul 3 ies la lumină, fiindcă se montează indicatoare care-ți arată unde sunt. Lista și harta locurilor în care te poți adăposti la nevoie

Cookies