ESENTIAL

UPDATE Prefectura București, în ședință de urgență. În Capitală, iar crește incidența COVID – azi a ajuns la 2,33 la mie

UPDATE - E ședință de urgență la Prefectură, după ce astăzi (sâmbătă, 18 septembrie), Direcţia de Sănătate Publică București a anunțat că o incidenţă a infectării cu SARS-Cov-2 de 2,33 la mia de locuitori, față de 2,05 la mie cât era ieri.

Ieri (vineri, 17 septembrie) a fost prima zi din valul 4 al pandemiei COVID când incidența de infectare cu virusul SARS-CoV2 a depășit pragul de 2 la mie, iar DSP București a anunțat astăzi o valoare ușor crescută: 2,33 la mia de locuitori. Imediat, a fost anunțată ședință la Prefectura Capitalei.

A doua zi cu incidență peste 2 la mie în București. Ședință la Prefectură

Subprefectul Antonela Ghiţă a anunțat o ședință a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureşti – ședință care a început la prânz.

Prefectura București amintește, printr-un comunicat citat de Agerpres, că legislaţia prevede ca în maximum 48 de ore de la atingerea pragului de incidență  de 2 la mia de locuitori,

CMBSU pune în aplicare măsurile din hotărârea de guvern privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, prelungire valabilă din 10 septembrie. Măsurile se decid pe baza analizei prezentate de DSP.

Știre în curs de actualizare


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button