ARHIVA B365

Prefectul Sibiului a demisionat UPDATE

Prefectul de Sibiu, Ovidiu Sitterli, a demisionat din funcţie,  anunţând ă va participa la alegerile locale din 5 iunie.

Prefectul Judeţului Sibiu, Ovidiu-Ioan Sitterli, i-a transmis, în această dimineaţă, la ora 8,00, prim-ministrului Dacian Julien Cioloş cererea de demisie.

Având în vedere faptul că va participa la alegerile locale din data de 5 iunie 2016, domnul Ovidiu Sitterli a solicitat încetarea mandatului de prefect al judeţului Sibiu începând cu data de 4 martie 2016.

La finalul celor aproape 4 ani în care a condus Instituţia Prefectului – Judeţul Sibiu, domnul Ovidiu Sitterli le mulţumeşte tuturor reprezentanţilor instituţiilor publice, ai unităţilor administrativ-teritoriale din judeţ, ai societăţii civile, precum şi mass-media, pentru buna colaborare, în interesul cetăţenilor judeţului Sibiu”, se arată într-un comunicat de presă al Instituţiei Prefectului, preluat de presa locală

Președintele organizației municipale a PSD Sibiu, Gheorghe Suditu, a declarat recent că Ovidiu Sitterli este una dintre variantele luate în calcul pentru candidatura la Primăria municipiului Sibiu. Decizia finală va fi luată în urma unui sondaj de opinie.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button