Prefectul Sibiului a demisionat UPDATE

de:
04 mart. 2016
0 Afișari
Prefectul Sibiului a demisionat UPDATE

Prefectul de Sibiu, Ovidiu Sitterli, a demisionat din funcţie,  anunţând ă va participa la alegerile locale din 5 iunie.

Prefectul Judeţului Sibiu, Ovidiu-Ioan Sitterli, i-a transmis, în această dimineaţă, la ora 8,00, prim-ministrului Dacian Julien Cioloş cererea de demisie.

Având în vedere faptul că va participa la alegerile locale din data de 5 iunie 2016, domnul Ovidiu Sitterli a solicitat încetarea mandatului de prefect al judeţului Sibiu începând cu data de 4 martie 2016.

La finalul celor aproape 4 ani în care a condus Instituţia Prefectului – Judeţul Sibiu, domnul Ovidiu Sitterli le mulţumeşte tuturor reprezentanţilor instituţiilor publice, ai unităţilor administrativ-teritoriale din judeţ, ai societăţii civile, precum şi mass-media, pentru buna colaborare, în interesul cetăţenilor judeţului Sibiu”, se arată într-un comunicat de presă al Instituţiei Prefectului, preluat de presa locală

Președintele organizației municipale a PSD Sibiu, Gheorghe Suditu, a declarat recent că Ovidiu Sitterli este una dintre variantele luate în calcul pentru candidatura la Primăria municipiului Sibiu. Decizia finală va fi luată în urma unui sondaj de opinie.

Cookies