Prefectul Capitalei ne anunță că nu avem voie să facem petreceri de Paște

27 apr. 2021
374 Afișari
Prefectul Capitalei ne anunță că nu avem voie să facem petreceri de Paște

Nu avem voie să facem petreceri de Paște nici măcar acasă, conform declarațiilor lui Alin Stoica, Prefectul Capitalei.

Nu avem voie să facem petreceri de Paște. Nici acasă, unde era ultima speranță pentru mulți, dat fiind faptul că, oricum, cluburile sunt închise.

Vestea a dat-o Prefectul Capitalei, Alin Stoica, la Digi24.

”Cluburile sunt închise, n-ar trebui să funcționeze, evident că dacă vor fi descoperite astfel de lucruri, vor fi sancționate aspru, iar cluburile vor fi închise și activitatea suspendată pe o perioadă mai lungă, a spus prefectul Capitalei”.

Nu avem voie să facem petreceri de Paște

„Nu există petreceri, adică petrecerile nu pot fi organizate niciunde, nici acasă, nici pe stradă, nici în cluburi, niciunde. Sunt interzise sărbătorile, serbările și așa mai departe”, a declarat Alin Stoica.

Avem voie să primim musafiri, dar nu cu dans și muzică

„Putem primi musafiri, evident, pot să vină rude în vizită, dar nu putem să facem petreceri cu muzică, cu dans și așa mai departe”, a adăugat Prefectul.

El a recunoscut însă că nu există o regulă specifică în acest sens.

„Dar dacă ne uităm, de exemplu, că pentru activitățile de recreere în aer liber avem voie 10 persoane care nu locuiesc în mod permanent împreună, ar fi o regulă bună să nu depășim 10 persoane nici la interior. Vorbim de persoane care nu se întâlnesc în mod frecvent, că dacă vorbim de familii, atunci vorbim de altceva. Pentru familiile care locuiesc împreună sau sunt în contact permanent, atunci lucrurile pot sta diferit”, a arătat Alin Stoica.

Întrebat dacă îi încurajează pe oameni să sune, dacă aud petreceri la vecini, prefectul a răspuns:

„N-o să încurajăm neapărat partea asta de delațiune, dar evident că dacă vor fi descoperite astfel de lucruri, vor fi sancționate. Poliția, evident, va interveni. Dacă este chemată pentru petrecere, zgomot, muzică, poliția poate să intervină cu siguranță”, a menționat prefectul Alin Stoica.

 

 

Cookies