Prefectul Capitalei despre Olimpiada lui Oprescu: Sper să nu ne facem de râs

de:
20 dec. 2010
0 Afișari
Prefectul Capitalei despre Olimpiada lui Oprescu: Sper să nu ne facem de râs

”Am văzut reacţia Comitetului Olimpic Român (COR) şi înclin să cred că cei de la COR au dreptate. Deocamdată, mi se pare o idee năstruşnică. Cei de la Comitet au spus foarte clar ce condiţii trebuie să îndeplinească Capitala până să-şi depune candidatura. Dacă mă gândesc la viitorul apropiat, nu cred că este posibil, dar, până în 2020, nu ştim ce se poate întâmpla. Sper doar să nu ne facem de râs la nivel de Bucureşti sau chiar la nivel de ţară”, a declarat prefectul Capitalei pentru EVZ, referitor la propunerea lui Oprescu ca Bucureştiul să fie gazda Jocurilor Olimpice de vară din 2020.

Proiectul de hotărâre a fost catalogat drept ”penibil” şi ”ridicol” şi de consilierii generali, care au respins vineri acest proiect. El a întrunit doar 22 de voturi “pentru”, minimul necesar fiind de două treimi din sufragii.

Primarul general, Sorin Oprescu, a precizat însă sâmbătă că proiectul privind organizarea Jocurilor Olimpice la Bucureşti este unul “raţional”, care deschide perspectiva Capitalei în ceea ce priveşte relansarea economică şi socială, pe lângă beneficiile pe care le-ar aduce colateral, în privinţa creării de noi locuri de muncă.

Cookies