Prefectul Capitalei dă vestea despre carantinarea Bucureștiului. Întâlnire importantă  programată pentru miercuri

15 mart. 2021
606 Afișari
Prefectul Capitalei dă vestea despre carantinarea Bucureștiului. Întâlnire importantă  programată pentru miercuri

Alin Stoica, noul Prefect al Capitalei, a vorbit duminică despre carantinarea Bucureștiului, în condițiile în care rata de pozitivare crește de la o zi la alta.

Noul Prefect al Capitalei, Alin Stoica, a vorbit despre carantinarea Bucureștiului, precizând că se va întâlni miercuri cu reprezentanţii DSP şi ISU, pentru a discuta posibile măsuri suplimentare.

Alin Stoica, prefectul capitalei, anunță că, în condițiile în care spitalele din București sunt din nou în criză de locuri la ATI pentru bolnavii de COVID-19, autoritățile locale vor încerca să sprijine aceste unități.

Carantinarea Bucureștiului va fi discutată miercuri

Prefectul Bucureştiului spune că va discuta cu reprezentanţii DSP şi ISU posibile măsuri suplimentare, astfel încât să nu se ajungă la incidenţa de 6 infectaţi la mia de locuitori, care, conform legii, ar însemna carantinarea imediată a capitalei.

„Dacă pot fi luate măsuri suplimentare de prevenire a carantinării, le vom adopta. Voi solicita atât DSP, cât și ISU să vedem seria de date și să facem o mică prognoză, să vedem în a doua parte a săptămânii dacă se păstrează trendul. Dacă se păstrează, să avem o altă ședință și să vedem dacă se impun alte măsuri în anticiparea carantinării, trebuie să vedem dacă putem face ceva să prevenim această evoluție sau să ne pregătim pentru această situație.”, a spus prefectul Alin Stoica la Antena3.

 

Cookies