Prefectul vrea să interzică accesul galeriei oaspete pe stadioanele bucureştene, în cazul meciurilor „fierbinţi”

de:
07 apr. 2011
0 Afișari
Prefectul vrea să interzică accesul galeriei oaspete pe stadioanele bucureştene, în cazul meciurilor

Prefectul Capitalei vrea să transforme stadioanele bucureştene într-un mediu sigur pentru iubitorii fotbalului. Pentru asta, îi scoate pe suporterii prea „înflăcăraţi”, de pe stadion.

„Noi am propus ca la un meci la care există un risc ridicat de comportament violent, să fie interzis pe stadionul gazdă accesul suporterilor echipei oaspete”, a declarat prefectul Capitalei, Mihai Atănăsoaei.

Astfel, la următorul meci dintre Steaua şi Dinamo, purtat pe stadionul Ghencea, suporterii dinamovişti ar putea să nu mai fie primiţi pe stadion.

„Nu va fi o situaţie generală. Se va aplica atunci când din informaţiile pe care le au jandarmii şi poliţiştii există un risc, un pericol pentru spectatorii de pe stadion”, a explicat prefectul.

Mihai Atănăsoaei s-a întâlnit deja cu preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, care s-a declarat de acord cu această măsură. Nu aceeaşi susţinere a venit însă din partea cluburilor de fotbal. „La prima întâlnire cu domnul Dragomir au venit şi reprezentanţii cluburilor de fotbal care au spus că sunt de acord cu această propunere. Ulterior însă, la următoarele întâlniri pe acest subiect nu s-au mai prezentat”, a spus prefectul Capitalei.

Deocamdată o decizie finală nu a fost luată în acest caz.

Cookies