Precauții în utilizarea unui model de friteuză profesională (P)

28 feb. 2022
47 Afișari
Precauții în utilizarea unui model de friteuză profesională (P)
Precauții în utilizarea unui model de friteuză profesională (P)

O friteuză profesională este un echipament esențial pentru pregătirea rapidă și în condiții optime a multor specialități culinare preferate de consumatorii români. Tocmai de aceea, ea nu poate lipsi din bucătăria unui restaurant, a unei cantine sau a oricărui alt tip de unitate de alimentație publică.

Beneficiile folosirii unui model nou de friteuza profesionala

Echipamentul impresionează și atrage în primul rând prin simplitatea sa. Este vorba despre o cuvă încălzită cu ajutorul gazului sau al curentului electric, în care se pune ulei. Atunci când acesta atinge temperatura potrivită, în cuvă este cufundată o sită cu alimentele care urmează să fie pregătite, precum cartofi, aripioare sau gogoși.

Datorită faptului că fiecare bucată de carne sau fiecare cartof este cufundat integral în lichid, ele ajung să se prăjească într-un mod uniform, căpătând atât un aspect, cât și un gust care se vor dovedi chiar și pe placul celor mai pretențioși clienți. Astfel, produsele pregătite folosind o friteuză profesională sunt apreciate mai mult decât cele gătite în dispozitive unde este nevoie să fie întoarse de mai multe ori de pe o parte pe alta.

Un alt avantaj însemnat este reprezentat de reducerea semnificativă a timpului de preparare a oricărui tip de alimente. Odată ce uleiul este adus la temperatura potrivită, el poate fi folosit la foc continuu, astfel încât devine posibilă pregătirea unor cantități mari de mâncare într-un timp relativ scurt. Astfel, restaurantul sau cantina pot face față cu succes oricărui flux de clienți, inclusiv la orele de vârf.

Rapiditatea preparării conferă un alt beneficiu major: reducerea semnificativă a consumului de energie. Aceasta este realizată și grație tehnologiei de ultimă generație folosită la producerea celor mai noi modele de friteuză profesională. În plus, structura realizată din inox garantează funcționarea în cele mai bune condiții pentru o perioadă îndelungată de timp.

Precauții în utilizarea unui model de friteuză profesională (P)
Precauții în utilizarea unui model de friteuză profesională (P)

Cum vă asigurați că echipamentul va oferi cel mai bun randament?

Friteuzele disponibile în magazinul online Fresco.ro provin doar de la producători internaționali de prestigiu, precum Electrolux Professional sau Virtus Group GmbH. Aceste branduri reprezintă în sine o garanție a calității, iar posibilitățile de a apărea probleme sunt aproape nule.

Cu toate acestea, întotdeauna este bine să fii prevăzător. Prin urmare, la achiziționarea oricărui echipament de acest tip, cumpărătorul beneficiază în mod automat de garanția Base Care, inclusă în prețul de vânzare al produsului. Aceasta include montaj gratuit și garanție oferită pe o perioadă de un an atât pentru piesele de schimb, cât și pentru manoperă. Orice problemă apare în acest timp cu friteuza va fi rezolvată cu rapiditate de specialiștii puși la dispoziție de Fresco Expert!

Pentru proprietarii sau administratorii și mai prevăzători, există și posibilitatea de a beneficia, contra cost, de două tipuri suplimentare de garanție. Performance Care oferă toate avantajele incluse în pachetul Base Care, cărora li se adaugă o revizie anuală în ultimele două luni din perioada de garanție, training pentru utilizare, precum și service level agreement de 72 de ore.

Varianta superioară, Premium Care, oferă toate avantajele pachetului Performance Care, plus service level agreement pentru o perioadă suplimentară de 48 de ore, în timp ce perioada de garanție pentru piese de schimb și manoperă este extinsă la 24 de luni.

Astfel, veți fi sigur că modelul de friteuză profesională cumpărat de la Fresco Expert va funcționa impecabil pentru o perioadă îndelungată de timp și vă va ajuta să vă răsfățați clienții cu cele mai gustoase preparate!

Cookies