Președintele Klaus Iohannis, primul politician din Europa cu peste 1 milion de fani pe Facebook

de:
18 nov. 2014
0 Afișari
Președintele Klaus Iohannis, primul politician din Europa cu peste 1 milion de fani pe Facebook

Pagina oficială de Facebook a lui Klaus Iohannis a depăşit, marţi, 1 milion de aprecieri, preşedintele PNL devenind primul în topul politicienilor la numărul de aprecieri primite. În acest fel, Iohannis a devenit şi primul politician din Europa care a depăşit 1 milion de fani pe reţeaua de socializare Facebook, informează Gândul.info. Singurii politicieni care îl depăşesc pe Iohannis sunt cei din SUA, iar noul preşedinte al României se află pe locul 15. Chiar şi-aşa, Joe Biden şi John McCain sunt depăşiţi de Iohannis.

Cea mai mare creştere a numărului de fani ai paginii lui Iohannis a avut loc sâmbătă, potrivit Facebrands.ro, în ajunul alegerilor prezidenţiale, când baza de simpatizanţi a crescut cu peste 185.000, la 848.419, depăşindu-l pe contracandidatul său la Preşedinţie Victor Ponta.

Cu peste 1.043.000 de fani pe Facebook, Klaus Iohannis este urmat, în topul politicienilor români, de Victor Ponta (718.584 de fani), Traian Băsescu (321.541) şi Elena Udrea (266.565).

În clasamentul general al paginilor de Facebook româneşti, Klaus Iohannis se situează momentat pe locul 42, potrivit Mediafax.

Cookies