ARHIVA B365

Președintele KLAUS IOHANNIS, prezent sâmbătă la Cupa Davis de la Sibiu

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut anunţul, vineri, pe Facebook. „Voi susţine echipa noastră, asistând la una dintre partide. Admir rigoarea şi precizia pe care le presupune acest sport şi mă bucur că astfel voi putea să fiu alături de reprezentanţii României, la Sala Sporturilor „Transilvania” din Sibiu. Mult succes lui Adrian Ungur, Marius Copil, Horia Tecău şi Florin Mergea!”, a arătat Klaus Iohannis.

Sâmbătă dimineaţa, la Sala Transilvania era forfotă mare, scrie oradesibiu.ro. Zeci de zandarmi și polițiști, dar și agenți sub acoperire au împânzit locul pentru a fi pregătiți de sosirea președintelui Iohannis la meciul de Cupa Davis de la ora 15.00, potrivit romaniatv.net.

În jurul orei 12.00, mașinile parcare în spatele sălii Transilvania au fost ridicate și mutate de către cei de la Biroul de Ridicări Auto, pentru a elibera zona în care va sosi coloana oficială de mașini, a președintelui Klaus Iohannis.

CITEȘTE ȘI: TENIS, CUPA DAVIS: Marius Copil l-a învins pe israelianul Dudi Sela cu scorul de 2-0 

Altfel în sala Transilvania nimeni nu intră până nu este controlat din cap până în picioare și scanat cu un aparat special.

Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, a asistat, vineri, la victoria României în primul meci din întâlnirea de Cupa Davis cu Israel, de la Sibiu, spunând la final că „a fost un meci bun” şi că i-a transmis „soţului” rezultatul.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button