Practică în Primăria Sectorului 6, pentru studenţii din Bucureşti. CUM TE POŢI ÎNSCRIE

de:
27 mart. 2014
0 Afișari
Practică în Primăria Sectorului 6, pentru studenţii din Bucureşti. CUM TE POŢI ÎNSCRIE

Astfel, studenţii se vor putea familiariza cu lucrul în administraţia publică locală, în cadrul unui serviciu şi, în plus, vor primi tot sprijinul funcţionarilor publici ca să îşi însuşească noţiunile şi să dobândească experienţa practică profesională de care au nevoie.

Studenţii vor putea să îşi aleagă domeniul în care vor să facă practică dintre departamentele: juridic, comercial, managementul resurselor umane, asociaţii de proprietari, comunicare, managementul proiectelor, urbanism, asistenţă socială, administraţia domeniului public, mediu, etc.

„Implicarea tinerilor în administraţia publică reprezintă o dovadă a deschiderii noastre către viitor. Este important ca tinerii, la terminarea facultăţii, să fie pregătiţi pentru provocările concrete ale administraţiei. Se spune adeseori că teoria e diferită de practică sau că socoteala de la şcoală nu se potriveşte cu cea din viaţă. Nu cred că această afirmaţie este corectă în totalitate, dar experienţa constituie o valoare esenţială pentru dezvoltarea profesională. Studenţii care fac practică la Primăria Sectorului 6 vor beneficia de sprijinul nostru, îş vor dezvolta abilităţile profesionale, pornind din pole-position în cursa pentru un job. Mai mult, practica va contribui la înţelegerea responsabilităţilor care decurg din statutul special al funcţionarului public român”, a declarat Rareş Mănescu, primarul Sectorului 6.

La final studenţii vor primi o adeverinţă care să ateste efectuarea stagiului de practică în cadrul serviciului ales din cadrul instituţiei.

Pentru solicitări studenţii interesaţi pot apela numărul de telefon: 037.62.04.302 sau pot trimite datele la adresa de e-mail: [email protected].

Cookies