PRĂBUȘIRE AVION FRANȚA: Unul din cei doi piloți A320, blocat în afara cockpitului

de:
26 mart. 2015
0 Afișari
PRĂBUȘIRE AVION FRANȚA: Unul din cei doi piloți A320, blocat în afara cockpitului

ACCIDENTUL DE AVION DIN FRANȚA. „La începutul zborului, se aude cum echipajul vorbește normal, apoi se aude zgomotul unuia din scaune care este împins înapoi, o ușă care se deschide și se închide, zgomote care arată că cineva bate în ușă și apoi nu mai este nicio conversație până în momentul prăbușirii”, a menționat această sursă care a cunoaște conținutul înregistrărilor și a confirmat o informație publicată de jurnalul american New York Times, citat de Agerpres.

Cei doi piloți vorbeau în germană. La sfârșitul zborului, alarma care indică apropierea de sol izbucnește, a adăugat aceeași sursă, fără să fie în măsură să precizeze dacă este vorba de comandantul de zbor ori copilotul cel care a părăsit cockpitul.

O altă sursă apropiată dosarului a dezvăluit AFP că copilotul a intrat „recent în compania” germană Germawings (filială a Lufthansa), „la sfârșitul lui 2013, cu câteva sute de ore de zbor la activ”.

Naționalitatea sa nu este cunoscută cu certitudine, a continuat sursa respectivă.

ACCIDENTUL DE AVION DIN FRANȚA. Aceste informații provin de la audierea de către anchetatori a cutiei negre care înregistrează sunetele din cabina piloților. CVR-ul (cockpit voice recorder) a fost găsit marți la câteva ore după accident, iar lectura sa a fost făcută spre sfârșitul zilei de miercuri.

Cookies