Povești din București. Un șofer beat, o iubită care scoate portofelul și polițistul care refuză 10.000 de lei

21 dec. 2020
57 Afișari
Povești din București. Un șofer beat, o iubită care scoate portofelul și polițistul care refuză 10.000 de lei

Un bărbat a fost oprit, în trafic, sâmbătă de către polițiști. Acesta se afla în stare de ebrietate și s-a sustras de la recoltarea probelor de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În același timp, iubita acestuia, care se afla în dreapta, a încercat să îl mituiască pe polițist, oferindu-i suma de 10.000 de lei, potrivit unui comunicat de presă al Direcției Generale Anticorupție.

În jurul orei 3:40 dimineața, polițistul a denunțat fapta.

„Pentru a-l scăpa de răspunderea penală, concubina celui aflat la volan a oferit polițistului, inițial, suma de 10.000 de lei. Polițistul a respins oferta și a continuat aplicarea măsurilor legale împotriva acestuia. Ca urma a sesizării, a fost întocmită echipa operativă de prindere în flagrant, alcătuită din procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București și polițiști anticorupție ai DGA, astfel încât, în jurul orei 07.00, concubina conducătorului auto a fost prinsă în flagrant în timp ce dădea, cu titlu de mită, de astă dată, suma de 15.000 de lei, pentru că polițistul să nu-i întocmească concubinului său dosar de cercetare penală”, arată DGA.

În acest context, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cookies